Simona Ionescu / Redactor Șef

Am aflat ce s-a întâmplat, în realitate, cu fața lui Tom Cruise

Am aflat ce s-a întâmplat, în realitate, cu fața lui Tom Cruise
Zilele trecute imagini surprinse cu celebrul actor din Misiune Imposibilă s-au viralizat. Ce era spectaculos la ele? Chipul îndrăgitului actor era greu de recunoscut. Părea o copie nereușită și supraponderală a celui cunoscut.

Acum am aflat ce s-a întâmplat, în realitate, cu fața lui Tom Cruise. Acesta, cum spuneam, arăta de parcă s-ar în îngrășat mult și brusc. Imaginile cu actorul, în vârstă de 59 de ani, au început să circule pe internet după ce acesta a participat la un meci de baseball cu fiul său adoptiv, Connor, în vârstă de 26 de ani.

Practic schimbarea a  survenit de la o zi la alta.  Ceea ce s-a întâmplat de fapt e consecința apucăturilor mai degrabă demne de o femeie, ale actorului. Acesta ține cu dinadinsul să nu își arate vârsta, astfel că apelează la intervenții estetice.

Am aflat ce s-a întâmplat, în realitate, cu fața lui Tom Cruise

Dr. Nyla Raja, medic estetician din Londra, a explicat pentru Femail ce s-a întâmplat cu adevărat cu fața lui Tom Cruise, relatează Daily Mail. Conform acesteia, actorul ar fi exagerat cu intervențiile estetice. Dr. Nyla susține că  Tom Cruise și-a pus fillere, adică substanțe menite să îmbunătățească aspectul ridurilor și să uniformizeze aspectul total al fetei.

„S-ar părea că Tom a făcut exces de injecții antirid și fillere, ceea ce a avut efect negativ asupra aspectului său”, a spus Dr. Nayla, potrivit Daily Mail.

Și-a făcut și injecții cu botox

Pe de altă parte, Dr. Ross Perry și Dr. Esho, alți doi doctori esteticieni, consideră că aspectul schimbat al lui Tom Cruise este cauzat de o combinație între creșterea în greutate și intervențiile estetice.

„Tom arată semnificativ diferit în cele mai recente poze și aș sugera că este o combinație de creștere în greutate și fillere dermice”, arată aceștia. Ei explică faptul că, odată cu înaintarea în vârstă, pielea își pierde în mod normal din elasticitate și devine căzută.

În cazul lui Tom Cruise, zona obrajilor este întinsă și pufoasă în același timp, fapt cauzat de excesul de fillere introduse în acea zonă. Medicii au remarcat lipsa liniilor de expresie din jurul gurii, precum și fruntea netedă. Concluzia: Tom Cruise și-a făcut și injecții botox.

„Aș sugera, de asemenea, că i-a fost injectată o cantitate mică de botox în frunte. Deoarece pielea sa este foarte netedă având în vedere vârsta sa, cu siguranță m-aș aștepta să văd mai multe semne de îmbătrânire sub formă de linii și riduri”, a punctat Dr. Perry.

Sursa foto: Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre