Dintre numeroasele amulete pe care românii le-au folosit de-a lungul timpului, potcoava s-a remarcat în mod deosebit. Bătrânii spun că potcoava este amuleta care schimbă destine, fiind considerată cea mai veche formă de protecție împotriva vrăjilor.
Potcoava este considerată un simbol al norocului și al protecției și de specialiștii în Feng Shui, care o recomandă pentru a alunga energiile negative și a atrage prosperitatea. Dar potcoava a fost folosită încă din perioada Europei medievale, când oamenii confecționau potcoave din fier, material care, spuneau strămoșii, protejau împotriva vrăjitoarelor și a altor forțe supranaturale.
Atrage norocul și prosperitatea
Specialiștii în Feng Shui vă sfătuiesc să plasați la intrarea în casă sau a locului de muncă o potcoavă pentru a bloca energiile negative și a atrage abundența, a aduce prosperitatea și succesul în viață. Pentru a beneficia la maxim de puterea potcoavei, aceasta trebuie să fie plasată cu vârful în sus, pentru că va păstra norocul în interiorul casei.
E important să fie pusă deasupra ușii de la intrare pentru că altfel energia pozitivă va intra în casă. Potcoava se poate pune și cu vârful în jos, spun alte culturi, pentru ca norocul să se împartă cu toți cei care trec pragul casei.
Potcoava trebuie să fie din fier
Potcoava care aduce cel mai mult noroc ar trebui să fie neapărat confecționată din fier, care păstrează proprietățile sale nemaipomenite de protecție. Tot potcoava este cea care echilibrează energiile din jurul persoanelor și aduce armonie în casă sau în afacere.
Această amuletă simplă vă oferă energia sa puternică și se transformă în mai mult decât un simplu obiect. Este un prieten și un ajutor atunci când aveți nevoie să vă schimbați viața, să scăpați de problemele care vă apasă și să priviți viitorul cu alți ochi.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook