Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan a primit vestea: Laurențiu Reghecampf poate fi „eliminat”

Anamaria Prodan a primit vestea: Laurențiu Reghecampf poate fi „eliminat”
Veselie mare. Anamaria sărbătorește de zor o veste importantă. În sfârșit poate „scăpa” de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan regetă, acum, ale tinereții valuri și dragostea oarbă pe care a avut-o pentru încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Ea și-a tatuat pe spate, dintr-o modă greu de înțeles din lumea fotbalului, chipul antrenorului, lângă chipurile copiilor săi.

La fel au făcut multe neveste de fotbaliști sau de personaje cu legături în acest sport, printre care și Alina Vidican, care și-a tatuat fața lui Cristi Borcea aproape în mărime naturală pe spate.

Alina Vidican și-a tatuat chipul lui Borcea pe spate, dar și numele lui – întreg – pe mână. Și Borcea părăsit-o după ce s-a cuplat cu nașa lor de cununie, Valentina Pelinel.

După ce Reghe a lăsat-o pe Anamaria Prodan pentru amanta Corina Caciuc, impresara a declarat că va păstra tatuajul. La fel și Reghe. În cadrul unui interviu, el a spus că nu plănuiește să-și acopere tatuajul cu numele viitoarei foste soții.

Unul dintre ei s-a răzgândit

Totodată, cel puțin unul dintre ei s-a răzgândit. Anamaria a căutat peste tot un artist competent care să poată să acopere chipul de dimensiuni proeminente de pe spatele ei. După lungi analize, impresara se pare că și-a găsit omul. Un artist i-a oferit formula potrivită pentru acoperirea tatuajului cu Reghecampf: un vultur stilizat.

Tatuatorul i-a trimis impresarei poza ei cu noul tatuaj, lucrate în photoshop, iar ea de fericire a și publicat-o pe Instagram.

După vreo 2-3-4… ședințe, Laurențiu Reghecampf va fi acoperit definitiv.

Laurențiu Reghecampf nici nu are timp să se gândească la tatuaje, trebuie să-și caute de muncă

S-au aflat care au fost motivele pentru care Universitatea Craiova l-a demis pe Reghe. Antrenorului, dar și staff-ului său li s-a reproșat că stăteau des la sprițuri și grătare cu jucătorii, că ajungeau târziu la antrenamente și chiar că au lipsit o data. Li s-a mai reproșat că preferau să joace ore întregi tenis cu piciorul, în loc să pregătească meciurile.

„Cel mai puturos staff care a existat vreodată la Craiova”, e descrierea pe care o fac oamenii din interiorul echipei pentru Reghe și oamenii săi. Antrenorii veneau de multe ori la antrenament cu doar 10 de minute înainte. Cireașa de pe tort ar fi fost momentul în care Laurențiu Reghecampf a intrat în direct, prin apel video, la emisiunea online Fiță cu Adiță, unde a discutat cu manelistul Tzancă Uraganu’.

Sursa foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre