Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan despre soțul ei: „Dorea o nouă provocare”

Anamaria Prodan despre soțul ei: „Dorea o nouă provocare”
Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, a dat detalii despre situația antrenorului. „Dorea o nouă provocare”, a spus impresara.

Vestea asta a stârnit furtună în lumea fotbalului de la noi. Laurențiu Reghecampf (45 de ani) este liber de contract după ce și-a dat demisia de la Al-Wasl, din Emiratele Arabe Unite!

Comentatorii de fotbal i-au și găsit job lui Reghe, imediat după ce a apărut știrea că antrenorul român a demisionat.

Laurențiu Reghecampf  a plecat de la Al Wasl, formație la care antrena din ianuarie 2019, anunță Prosport. Pe 16 octombrie, Al Wasl a pierdut 1-4 cu Bani Yas, echipa pregătită de Daniel Isăilă, în prima etapă din Emiratele Arabe Unite.

Laurențiu Reghecampf a confirmat informația pentru Gazeta Sporturilor. Surse GSP.ro din cadrul staff-ului spun că Reghe a demisionat pentru că șefii nu i-au dat bani de transferuri pe care i-au promis înainte de începerea campionatului.

Antrenorul român le-a spus conducătorilor că nu poate obține performanță și nu se poate bate pentru trofee cu jucători fără experiență și aduși de la echipa a doua.

Anamaria Prodan: „Dorea o nouă provocare”

Impresarul Anamaria Prodan, soția lui Reghecampf, a dat detalii despre situația antrenorului.

„Laurențiu le-a cerut celor de la club să-l lase să plece pentru că își dorea o nouă provocare. Conducerea lui Al Wasl a fost de acord cu cerința lui, astfel că despărțirea s-a produs fără probleme”, a declarat Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Revine Reghecampf la FCSB?!

Fiind liber de contract, Laurențiu Reghecampf ar putea reveni la FCSB, acolo unde Gigi Becali a spus că îl așteaptă oricând. Mai mult, echipa este acum pregătită de Toni Petrea, fostul său secund, iar Thomas Neubert, un colaborator apropiat, este preparator fizic.

De-a lungul carierei, Reghecampf a mai antrenat la Gloria, U Craiova, FC Snagov, Chiajna, FCSB (în două mandate), Al Hilal, Litex și Al Wahda.


Simona Halep și-a mai pus un titlu în palmares. Nu l-a obținut niciodată până acum

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre