Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan e plină de surprize. A făcut un gest la care nu se aștepta nimeni

Anamaria Prodan e plină de surprize. A făcut un gest la care nu se aștepta nimeni
După trei ani în care a fost în război cu Gigi Becali, Anamaria Prodan a ridicat steagul alb. Impresara a făcut un gest extraordinar.

Gigi Becali e fericit pentru că s-a împăcat cu Anamaria Prodan, pe care a respectat-o mereu și a considerat-o o femeie deșteaptă. Gestul impresarei l-a făcut să o strângă în brațe.

„Că nu te-ai certat cu cl din cauza ta”

Anamaria Prodan susține că cel care a insistat foarte mult ca lucrurile să revină la normal între ea și Gigi Becali a fost fiul impresarei, Bebeto. „Îmi spunea în fiecare zi: Mamă, de ce nu te împaci cu Gigi Becali? Că nu te-ai certat cu el din cauza ta. Te-ai certat știm din cauza știm noi cui. Și i-am zis: Mamă, e ok, n-am de ce să mă împac cu nimeni. E vorba de mândrie, ne-am jignit prea mult și unul și celălalt. Plus că aveam proces…”, a mărturisit afacerista.

„Nu fi căpoasă că te vei împăca cu Gigi”

Anamaria Prodan s-a împăcat cu Gigi Becali

O altă persoană care și-a dorit împăcarea celor doi a fost părintele Teofil de la muntele Athos, care i-a spus să nu fie „căpoasă că te vei împăca cu Gigi mai repede decât de gândești”. Deși din gură spunea că nu va face acest pas, în sufletul său Anamaria Prodan vroia să-i spună latifundiarului tot ce avea pe suflet. Și predicția părintelui s-a împlinit.

S-au întâlnit întâmplător, într-un hotel

Anamaria Prodan și Gigi Becali s-au întâlnit întâmplător într-un hotel în care a mers alături de prietenele ei de la Iași să „luăm pantofi și să vedem un ceas”. În timp ce fetele „colindau prin magazine”, impresara a stat liniștită la o cafea și „în secunda aia m-am gândit că acolo Gigi Becali a avut pe vremuri birourile”.

Când a ridicat ochii, în fața lui era însuși Gigi Becali, „singurul om cu care n-am reușit să mă împac în momentul în care am făcut pace cu mine și cu tot ce s-a întâmplat în viața mea”. Întâlnirea a fost incredibilă, cei doi s-au luat în brațe, iar Anamaria Prodan și-a cerut scuze „pentru că am vorbit cum am vorbit”. „Într-un fel a avut dreptate. O femeie nu are de de ce să aibă luptele astea cu vreun bărbat”, a recunoscut fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre