Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan i-a pus gând rău lui Reghe și iubitei sale. „Am să-i pun cu botul pe labe, ca deja s-au întins prea mult”

Anamaria Prodan i-a pus gând rău lui Reghe și iubitei sale. „Am să-i pun cu botul pe labe, ca deja s-au întins prea mult”
În plin proces de divorț, Anamaria Prodan nu s-a putut abține și i-a mai dat odată peste nas fostului său soț.

Anamaria Prodan spune tot adevărul fără să-i pese de consecințe. De data asta, trebuie să știe toată lumea.

Anamaria Prodan i-a pus gând rău lui Reghe și iubitei sale. „Am să-i pun cu botul pe labe, ca deja s-au întins prea mult”

Anamaria Prodan nu se lasă, sare din nou la gâtul lui Reghecampf și susține că are atât de multe de spus, că s-ar putea să-l dea și amanta afară din casă. ”Atât de mulți ani m-am chinuit să-l fac ceea ce a fost. Azi e ceva cumplit și jenant. Am crezut că are mândrie sau că pot să i-o insuflu! Sperăm să dispară și să se termine circul, căci dacă se apucă familia toată să vorbească îl dă afară și amanta.

Deocamdată, eu pregătesc zecile de dosare pe care el și amanta mi le-au deschis. Am să-i pun cu botul pe labe, ca deja s-au întins prea mult!”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru Fanatik. Chiar dacă e îndrăgostită, blonda a mărturisit că nu se va afișa la brațul vreunui bărbat până când divorțul nu va fi finalizat.

„Când un bărbat face mai mulţi bani, simte că vrea mai multe femei. Dar când o femeie face bani, ea simte că nu mai are nevoie de bărbaţi”, a fost mesajul transmis de vedetă, care i-a încântat pe fani.

Vedeta nu vrea să renunţe la jumătate din bunurile obţinute în timpul căsniciei cu Reghecampf

Chiar dacă vrea să divorțeze cât mai repede la notar, Anamaria nu va putea din cauza partajului pentru avere. Iar blonda nu se lasă pentru că vrea jumătate din bunurile obținute în timpul mariajului. „La notar când te duci trebuie să semnezi divorțul și să te înțelegi cu partajul, iar la partaj avem o mare problemă, că la partaj nu mai avem nimic (…)

Și dacă dormeam o viață, dacă nu mă ridicam din pat 17 ani, eu trebuie să am jumătate, e foarte simplu!”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars. 16 mai este momentul în care afacerista și antrenorul Craiovei se vor vedea din nou la Judecătoria Buftea.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre