Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan îl înfruntă iar pe Becali: „Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică!”

Anamaria Prodan îl înfruntă iar pe Becali: „Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică!”
Anamaria Prodan nu se lasă. Războinică din fire, aceasta îl taxează pe Gigi Becali în momentul în care pomenește de familia ei.

După ce Gigi Becali a luat-o pe miriște, Anamaria Prodan i-a pus pumnul în gură. Ce cuvinte i-a adresat impresara.

Anamaria Prodan îl înfruntă iar pe Becali: „Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică!”

Gigi Becali și Anamaria Prodan se pare că nu vor să revină la gânduri mai bune, chiar dacă în trecut au fost prieteni buni. După derapajul sexist al latifundiarului, Anamaria Prodan s-a răsculat și i-a pus dat o replică usturătoare.

”Hai să-ți spun ceva. Cine e Gigi Becali? La început, toți ne-am uitat și ne-am distrat. După, l-am tolerat. După, l-am compătimit. Următorul pas care crezi că este? Ignoranța! E deja mim. Râs. Penibil! Atât de mic și la înălțime și la caracter”, a declarat Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

”Păi, eu ling unde scuip?”

Din punctul de vedere al Anamariei Prodan, sub nici o formă Laurențiu Reghecampf nu va mai colabora cu FCSB. Mai mult, impresara îl acuză pe Becali că „cita” de la Reghe. ”Păi, eu ling acolo unde scuip? Niciodată! Are derapaje cu mine? Ușor cu pianina pe scări, domnule Becali. Eu și Reghe eram forța și puterea de la Steaua. Alături de noi se simțea în siguranță. Când vorbea Reghe, Gigi lua notițe, îl sorbea din priviri.

Vorbea cu oamenii din fotbal și spunea ce ‘cita’ de la Reghe. Toți râdeau de el, pentru că stilul lui Reghe e inconfundabil. (…) Hai sa revenim la normalitate. Contractele și negocierile se fac de oamenii care au studiat in clasa la facultate. Nu se cei ce au făcut școala pe scări.

Vorbește el că-l aduce pe Reghe? Gigi, familia Reghecampf nu linge, măi, unde a scuipat. Nu se târăște, cum te-ai târât tu în fața lui Hagi, a lui Iorgulescu, Pițurcă, Reghecampf. Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică!”, a declarat războinica Anamaria.

Sursă foto: Instagram

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre