Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan nu-l slăbește pe Laurențiu Reghecampf. Afacerista a mărturisit care e scopul ei în viață

Anamaria Prodan nu-l slăbește pe Laurențiu Reghecampf. Afacerista a mărturisit care e scopul ei în viață
Chiar dacă sunt în plin divorț, se pare că relațiile dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au mai îmbunat.

În timp ce Reghecampf pare că-și vede de treabă și se pregătește să plece la noua echipă alături de viitoarea soție și copil, Anamaria Prodan nu se lasă.

Anamaria Prodan nu-l slăbește pe Laurențiu Reghecampf. Afacerista a mărturisit care e scopul ei în viață

Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, Anamaria Prodan a fost extrem de sinceră și a vorbit despre relația ei actuală cu noul antrenor în Azerbaijan. Vedeta susține că s-a gândit bine și și-a făcut un scop în viață. Acela de a desluși cum a reuși să se infiltreze Corina Caciuc între ea și fostul său soare. Pe de altă partea, afacerista a afirmat că vorbește zilnic cu fostul ei soț despre problemele legate de copii.

“Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul asta…”

„Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga.

Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui… Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (Corina Caciuc n.r) atât de aproape de noi?(…) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară.”, a mărturisit sexy impresara.

Bebeto nu vrea să audă de tatăl său

Pe de altă parte, Bebeto nu a putut fi îmbunat sub nici o formă, așa că refuză orice discuție cu antrenorul. „Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut.

Este problema lui. Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru. (..) Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el (Laurențiu Reghecampf n.r). La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta.”, i-a spus vedeta lui Brancu.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre