Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan pusă la punct de amicul Adi: “Eu nu cred că Ana și-ar fi permis…”

Anamaria Prodan pusă la punct de amicul Adi: “Eu nu cred că Ana și-ar fi permis…”
A trecut puțin timp de când Anamaria Prodan a făcut o declarație care-l privea pe afaceristul Adrian Thiess. Acesta a ieșit imediat și a pus punctul pe I.

Afaceristul Adrian Thiess rezolvă totul cum știe mai bine. Ce spune legat de vorbele rostite de Anamariei Prodan.

Adrian Thiess lămurește problema, în urma declarațiilor Anamariei Prodan

În urmă cu doar o zi, Anamaria Prodan a declarat la Antena 1 că prietenii lui Laurențiu Reghecampf, printre care și Adrian Thiess fac tot felul de glume legate de copilul pe care iubita acestuia, l-ar aduce pe lume. Mai mult, sexy impresara a menționat că această situație neplăcută nu strică relația pe care ea o are cu afaceristul.

Care, se pare că ar urma să-i creștineze copilul lui Reghe și al Corinei. Intervievat de jurnaliștii de la Cancan, Adrian Thiess a schimbat foaia, afirmând că impresara nu și-ar fi permis niciodată să îi interpreteze vorbele.

„Este prietenul nostru, nu poate să facă greșeli de genul ăsta”

„Noi, prietenii, facem glume pe tema asta. Adi a glumit. Adi Thiess a vorbit ieri cu mine și mi-a spus, asta este zero barat. Nu există așa ceva. Este prietenul nostru. Nu poate să facă greșeli de genul ăsta. Noi ne distrăm și eu, în orice situație ar fi, și peste 20 de ani, bătrână în baston, tot o să mă distrez pe situația asta”, a menționat Anamaria.

Adrian Thiess spune că va rămâne prietenul amândurora, orice s-ar întâmpla

Mai mult, afaceristul pune piciorul în prag și subliniază că e posibil ca Anamaria Prodan să fi interpretat greșit cuvintele sale. Mai mult, afaceristul a fost extrem de clar, afirmând că tot scandalul creat în urma acestei declarații pentru el nu e decât un zero barat.

“Eu nu cred că Ana și-ar fi permis să interpreteze vorbele mele într-un astfel de mod. Mai ales că ea știe, iar eu chiar am declarat public faptul că sunt prieten și cu ea și cu Laurențiu. Îmi permit să cred că orice eveniment ar avea ei de străbătut în viața aceasta, voi fi considerat în continuare prietenul lor.

Revenind, Ana a transmis în mod eronat o informație. Cel mai probabil legată de cineva. Ori interlocutorul ei a înțeles greșit. Pot să spun doar că, fiind prietenul amândurora, scandalul creat în presă în jurul situației lor este pentru mine un zero barat”, a spus Adrian Thiess.

Sursă foto: instagram, tabu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre