Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan șochează: amenință jurnaliștii cu blesteme și spune cum cheamă răul

Anamaria Prodan șochează: amenință jurnaliștii cu blesteme și spune cum cheamă răul
Nu mai suportă ca familia ei să fie tocată zilnic de jurnaliști și a ajuns cu nervii la pământ. Ce a făcut acum Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a ajuns la capătul puterilor. Povestea cu amantele lui Laurențiu Reghecampf pare fără sfârșit și impresara își pune încrederea în Divinitate.

Anamaria Prodan șochează: amenință jurnaliștii cu blesteme și spune cum cheamă răul

Anamaria Prodan pare că și-a ieșit din minți și a lansat un atac la adresa jurnaliștilor care scriu pe bandă rulantă despre familia ei. Într-un mesaj dur, postat recent contul său de Instagram, impresara susține că aceștia inventează știri primite de la așa zișii prieteni de familie și nu își fac meseria.

Mai mult, Anamaria Prodan a dat de pereți și cu patronii publicațiilor care au publicat asemenea articole. Anamaria îi îndeamnă pe jurnaliști să îl întrebe direct, pe Reghecampf dacă iese cu prostituate din Dubai, România sau America.

„Cine îmi dă mie ultimatum? Alooo. Magazia”

„Hai mă:) Cine își bate joc așa rău de voi ??? Cine îmi dă mie ultimatum? Cine îmi face mie “împărțeli”? Alooo. Magazia! “Domnilor “ jurnaliști !!! Ne facem si noi meseria??? Sau inventam știri venite din “ surse de la prieteni de familie Șefii sau patronii publicațiilor nu văd ce penibile sunt știrile ? Păi așa ma cunoașteti voi? Să-mi împartă cineva averea??? Oricine este el?

Dragilor m-am distrat până acum cu știrile astea! Dar ghinion … nu-s adevărate. Să simplificăm zic! Vb cu soțul meu Reghecampf! Vedeți dacă vă confirmă “împărțeala“. Întrebați-l cine face “ împărțeala”. Întrebați dacă are amante? Întrebați-l pe soțul meu Reghecampf dacă iese sau are legături cu prostituate din Dubai din Romania din America …”, a spus, vizibil enervată impresara.

Anamaria vorbește și de presupusele amante ale lui Reghe

De asemenea, Anamaria spune că este o minciună și faptul că Reghecampf și-ar fi înjurat familia sau ar fi “furat” banii copiilor ca să le cumpere casă, mașini sau bijuterii presupuselor prostituate. Pe de altă parte, aceasta le amintește jurnaliștilor că ea și antrenorul au intrat recent în biserică să sărbătorească 15 ani de căsnicie, lucru neluat în seamă de cei care scriu. Nu în ultimul rând, aceasta aduce în discuție și numele celor două așa zise amante ale lui Reghe.

 

“Aud Raiciu primește bani să-și deschidă business, zeci de mii. Corina Gură de aur primește 3 case, bani, etc., de la Reghecampf așa. Eu unde eram? Chiar așa? Reghecampf a ajuns bătaia de joc a României? Îi asociați numele lângă femei de acest nivel? Pai Reghecampf la nivelul lui plătește pe Corina Gura de aur?

Pe Raiciu? Păi eu am întrebat în oraș cine-s fetele și m-am uitat pe net …. Mama mea. Cum să-i asociați numele soțului meu cu asemenea nume și fapte! Cum facem?”, spune fiica celebrei interprete Ionela Prodan.

„Asta e pedeapsa lui Dumnezeu când mă rog eu”

Anamaria Prodan le transmite jurnaliștilor care scriu ce nu trebuie că îi va acționa în judecată dacă nu se vor potoli. Mai mult, impresara susține că se va ruga la Dumnezeu care întotdeauna i-a făcut dreptate. Și cine a greșit va plăti. „Acționăm în judecată ? Sau terminați cu nenorocirile ? Copiii mei de vis merită așa ceva? Eu merit după atâția ani așa ceva? Cât să vă las?

Rușine aveți? Hai să închidem gunoaiele acestea de știri! Am să vă spun ceva și am închis! Dacă cineva își permitea să facă așa ceva (…) oricine este și oricum îl cheamă (…) sub jurământ vă spun că se vor ruga secundă de secundă la Dumnezeu să îi ia repede la el. Să nu mă uit eu către ei.

Pentru că nu ating pe nimeni. Doar mă uit, mă rog la Dumnezeu și atât. Finalul îl vedem împreună, pentru că orice l-am rugat pe Dumnezeu, mi-a făcut dreptate. Luați mâinile de pe Reghe și de pe familia mea, căci se va alege praful de cine ne face rău. Asta e pedeapsa lui Dumnezeu când mă rog eu!”, a închis Anamaria Prodan.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre