Simona Ionescu / Redactor Șef

Anamaria Prodan vrea să dea lovitura într-un domeniu nou. Iată cum își pregătește terenul

Anamaria Prodan vrea să dea lovitura într-un domeniu nou. Iată cum își pregătește terenul
Cea mai sexy impresară din fotbalul românesc, Anamaria Prodan are planuri mari de viitor. Își pregătește deja terenul.

Cu Anamaria Prodan nu se pune nimeni atunci când își pune ceva în cap. Își pregătește acum terenul pentru intrarea în politică.

Anamaria Prodan a decis. Vrea să se implice din ce mai mult în politică și a făcut primul pas. Și-a făcut simțită prezența la Forumul de Afaceri al Inițiativei celor Trei Mări, care a avut loc la Palatul Parlamentului. Fiind membru în comitetul director al Romanian Business Council pentru Emiratele Arabe Unite, a fost una dintre invitatele Forumului de Afaceri din cadrul Summit-ului bucureștean.

Anamaria Prodan a avut onoarea să discute preț de câteva minute cu Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite în România, Excelența Sa Mohamed Majed Al Ali despre noi oportunități de dezvoltare și investiții ale companiilor arabe în România.

Tinde către Parlament?

Femeie puternică așa cum o știe toată lumea, Anamaria Prodan nu se va opri aici, ba chiar există zvonuri că scopul acesteia ar fi Parlamentul. De altfel, ea își pregătește de mult terenul și are nevoie de sprijin politic. În ultima perioadă a devenit mult mai discretă ca până acum, încercând să țină viața personală cât mai departe de public. Iar la evenimentele mondene participă tot mai rar.

Anamaria Prodan joacă tare. Vrea să intre în politică

„L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot”

Cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan a precizat că în viitoarea sa carieră politică vrea să reprezintă femeile. „Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost aceea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere (…) Laur a fost, alături de copiii mei, centrul universului meu. L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot.

„Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor”

Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate. (…) Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim! Să ne respectăm! Să avem încredere în noi înșine”, mărturisea Anamaria Prodan când a făcut primul pas în politică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre