Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Țurcașiu, poze de colecție de acum 30 de ani

Anca Țurcașiu, poze de colecție de acum 30 de ani
Anca Țurcașiu a împlinit 51 de ani. Arată minunat. În vară a postat poze de la mare, sub clar de lună. Internauții s-au grăbit să o laude. Dar să vedeți cum arăta acum 30 de ani!

Anca Țurcașiu a înflorit la 51 de ani. Arată fabulos și are grijă de silueta ei. Să vedeți cum arăta acum 30 de ani. Artista a jucat atunci în filmul ”Miss Litoral”. Una din probe a fost să defileze în costum de baie.

Anca Țurcașiu, poze de colecție de acum 30 de ani

Anca Țurcașiu este cunoscută mai ales ca și cântăreață, dar ea este și actriță, de teatru și film. A avut roluri in filme: Camelia din „De dragul tau, Anca” , Tina din „Miss Litoral”, Bianca din „A doua cădere a Constantinopolului”.
A obtinut premii la festivaluri de muzica pop: Mamaia 1986, 1987, 1988, Amara 1986, Vilnius, Lituania 1992.

În rolul Tina din filmul de comedie ”Miss Litoral”, Anca Țurcașiu trebuia să câștige acest titlu, de Miss. E povestea lui Nea Mielu care îi duce pe Costel Chitic  și pe fiica lui Tina la Ialta, în Crimeea, pentru ca fata să concureze la Miss Ialta. Ei trec granița fără pașapoarte. Nea Mielu îi mituiește pe grănicerii sovietici cu țuică de prune de la Văleni (poreclită în film „ochii lui Dobrin”). Ajunși în Crimeea, Nea Mielu face bișniță cu blugi și rubăști și strânge astfel bani.

Printre multe peripeții, Anca Țurcașiu, în rolul fiicei Tina, trebuie să defileze pe podium în costum de baie. Arată spectaculos și câștigă titlul de Miss.

În alte roluri principale au jucat minunații noștri artiști Jean Constantin, Alexandru Arșinel, Rodica Popescu-Bitănescu, Horațiu Mălăiele, Mitică Popescu.

De ce Anca Țurcașiu arată spectaculos

Anca Țurcașiu arată senzațional și azi, la 51 de ani. Artista a povestit că de 30 de ani nu mai mănâncă nici un fel de carne.

Anca Țurcașiu ține dietă, aceeași de 30 de ani. A ales un stil de viață sănătos. Este artistă și vrea să arate impecabil. Cum a reușit?

”Sunt vegetariană din mai 1990. Eram într-un turneu la mare cu un coleg a cărui soție avea o problemă de sănătate. Primea din străinătate cărți despre o alimentație sănătoasă. Fiind împreună 30 de zile în turneu, le-am citit și eu. La hotel aveam o bucătărie extraordinară la dispoziție. L-am rugat pe bucătar să-mi prepare numai rețete fără carne. De atunci am început. La finalul verii, mi-am facut toate analizele, m-am simțit bine și am continuat așa”, a povestit Anca Țurcașiu.

Artista a povestit că nu a fost niciodată pasionată de carne, așa că i-a fost destul de ușor să nu mai mănânce deloc. ”Eram zdravănă, tânără, la 21 de ani. Nu se punea problema că sunt în creștere. M-am convins că e mai sănătos așa. Eu mănânc și pește, și brânză, mănânc și ouă. Doar carne nu mănânc!, a mai spus artista.

Anca Țurcașiu a fost ”acuzată” că ar fi apelat la intervenții estetice pentru a arăta atât de tânără. Artista a negat zvonurile și a mărturisit că nu și-ar face vreo intervenție. A explicat că a fost șocată când nu a recunoscut o persoană care își făcuse o mulțime de intervenții chirurgicale și a decis ca ea să nu se mutileze. Foto: Studiourile Buftea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre