Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Țurcașiu și-a deschis o afacere cu care speră să dea lovitura

Anca Țurcașiu și-a deschis o afacere cu care speră să dea lovitura
Divorțul se pare că i-a priit Ancăi Țurcașiu. Vedeta s-a reinventat, a înflorit și își schimbă viața pe zi ce trece.

De când e femeie singură, Anca Țurcașiu e mai frumoasă ca niciodată și trece prin schimbări uriașe.

Anca Țurcașiu și-a deschis o afacere cu care speră să dea lovitura

Anca Țurcașiu a povestit la Kanal D că a decis să facă tot ce-i dorește inima iar mai nou și-a deschis o afacere. Și speră din toată inima că totul va merge așa cum își dorește. Este vorba de o nouă colecție de haine, adresată femeilor care vor să fie senzuale indiferent de vârsta pe care o au, dar și celor cu mici imperfecțiuni, care a fost lansată recent.

Pentru ca totul să iasă ca la carte, cântăreața de 51 de ani a fost ajutată de o vedetă. De asemenea, femeile vor găsi în colecția nouă a Ancăi Țurcașiu și piese cât mai sexy, precum corsetele negre.

,,Pentru o femeie la o anumită vârstă are nevoie să-și ascundă gâtul cu o eșarfă, așa că am creat aceste accesorii”

,,E vorba de obiecte vestimentare pe care le-am creat cu aceasta echipă minunată. Nu aș fi crezut vreodată că o să intru în domeniul acesta. Am fost la un festival de modă și Alin Gălățescu mi-a povestit despre această echipă de la atelier și eu i-am spus că vreau să intru în așa ceva pentru că vreau să găsesc niște produse pe care le găseam nicăieri.

A fost o chimie extraordinară. Pe parcursul acestor luni am pus în practică toate gândurile și dorințele noaste și au ieșit niște produse reușite. Pentru o femeie la o anumită vârstă are nevoie să-și ascundă gâtul cu o eșarfă, așa că am creat aceste accesorii.

Aceste mânuși fără degete care îmbracă mâna, corsetul, am mers pe combinația mat lucios. Cel mai greu este să găsesc un corset de calitate, de aceea am ales să creez singură un corset dintr-un material calitativ, negru mat, lucios”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre