Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam, în cea mai îndrăzneață ținută de până acum. „E cât capul fetei”

Anda Adam, în cea mai îndrăzneață ținută de până acum. „E cât capul fetei”
Rămâi mască, își spun internauții, îndemându-se pe grupurile sociale să se uite la prestația Andei Adam din weekend. Artista s-a prezentat la un concert într-o ținută îndrăzneață.

Anda Adam a avut concert la munte în weekend și a profitat de temperaturile ridicate de afară pentru a-și face apariția pe scenă îmbrăcată cât mai sumar.

Interpreta hitului „Nu mă uita” feat. Racla, a anilor 90, a urcat pe scenă îmbrăcată cu un corset roșu foarte decoltat care îi punea bustul în valoare. Nu știm la ce sistem de pushup a recurs Anda, cert este că pozele cu ea și fanii au primit comentarii de tot soiul. Cel mai amuzat a fost al unui internaut care a remarcat că un sân al artistei e cât capul unei fane, care a ținut să se fotografieze cu ea.

Nici pe scenă lucrurile nu s-au văzut altfel. Ba chiar la fel de strident, încât spectatorii au asistat hipnotizați la show, uitând să mai danseze sau să fredoneze celebrele ei melodii.

Se pregătește de nuntă și de al doilea copil

Anda Adam se iubește de mai bine de un an cu afaceristul de origine elvețiană, Joseph, care a și cerut-o în căsătorie, într-un cadru feeric. Pentru că o adoră, Joseph i-a pus pe mână un inel cu un diamant în formă de lacrimă, în valoare de 50.000 de euro.

În decembrie anul trecut, Anda și Joseph urmau să se logodească la un hotel din Poiana Brașov, unde s-au cunoscut și s-au pregătit intens pentru acest eveniment. Joseph a dat avansul, au fost închiriate 30 de camere pentru cei 70 de invitați, dar pandemia le-a dat totul peste cap și au fost obligați să anuleze totul.

„Da, din păcate am fost nevoiţi să amânăm evenimentul nostru, ar fi avut loc pe 4 decembrie. Restricţiile ne-au stricat un pic planurile, iar cel mai rău a fost că invitaţii din Franţa apucaseră să îşi cumpere bilete de avion. Noi, cu două zile înainte de plecarea lor, am aflat că nu mai putem organiza logodna.

Aşa că i-am sunat pe fiecare în parte, le-am spus că, din păcate, nu ne vom mai putea vedea. Încă nu ştiu când vom replanifica, poate la vară când nu vor mai fi atâtea restricţii. Nu a fost plăcut pentru nimeni. Logodnicul meu se ocupase de toată organizarea cu o lună înainte, a dat un avans la locaţie pentru ca totul să fie cert. Deocamdată, ne concentrăm pe ale noastre şi suntem foarte bine.”, a declarat Anda cu ceva timp în urmă.

Petrecerea de logodnă nu s-a mai susținut nici până în ziua de azi, dar artista i-a cunoscut familia partenerului său, iar nunta este programată pentru anul viitor. Cei doi se tem ca anul acesta să nu apară noi restricții și să le fie dat din nou evenimentul peste cap.

Anda Adam speră, totodată, să rămână însarcinată cât mai repede. Fiica ei din prima căsătorie, care deja îl strigă „tati” pe Joseph, își dorește un frățior.

Și Joseph mai are un copil, un băiat, dintr-o căsnicie anterioară.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre