Simona Ionescu / Redactor Șef

Anda Adam nu se lasă. Le-a deschis proces proprietarilor casei din Bragadiru. Ce șanse are să câștige

Anda Adam nu se lasă. Le-a deschis proces proprietarilor casei din Bragadiru. Ce șanse are să câștige
Chiar dacă a pierdut procesul cu casa din Bragadiru, Anda Adam nu recunoaște că a fost învinsă și merge mai departe.

A fost evacuată din casa din Bragadiru, dar Anda Adam merge mai departe și a apelat la ajutorul justiției. Vedetă solicită 31.000 de euro.

Potrivit informațiilor oferite de avocatul Adrian Cuculis, aceasta nu are nici o șansă să câștige. Motivul? Ea a investit niște bani într-o casă care nu era a ei. Deocamdată, e a scos din portofel o sumă demnă de luat în seamă. E vorba de 6000 de lei, necesari pentru ca dosarul să intre pe rol.

„E vorba de îmbunătățiri voluptorii, ea era chiriașă acolo”

„Procesul privind evacuarea s-a terminat, decizia a fost definitivă, s-a judecat și apelul. Anda Adam a deschis un alt proces, în care le solicită clienților mei în jur de 31.000 de euro (1520000 lei), motivat de faptul că ea a făcut investiții în casa în care a stat.

Clientul meu le recunoaște în instanță, dar ea nu are cum să câștige. A făcut investiții în imobilul unei persoane de la care nu avea o promisiune fermă în legătură cu acea casă. E vorba de îmbunătățiri voluptorii, ea era chiriașă acolo. A plătit taxa de timbru, astăzi am văzut comunicarea. Termenul încă nu a fost stabilit”, a declarat avocatul Adrian Cuculis pentru Cancan.

Care a fost motivul evacuării din casă

Anul trecut, Anda Adam a mărturisit că a primit cheia de la casă de la proprietari, a vrut să cumpere imobilul, dar aceștia s-ar fi răzgândit. „Am dorit să fiu anunțată din timp în legătură cu statutul actelor de succesiune, dar am fost anunțată că ei nu-mi mai vând imobilul.

Asta după ce, cu bună-credință, eu am p-rimit cheia imobilului, mi s-a dat voie să intru în el și să-mi încep amenajările pentru a mă muta să locuiesc acolo. Din partea lor nu a existat bună-credință. Au vrut să vândă ceva pentru care nu aveau acte, dar când s-au trezit cu acestea în mână, mi-au cerut banii într-un timp foarte scurt”, s-a destăinuit artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre