Simona Ionescu / Redactor Șef

Anderson Cooper de la CNN, în pericol de moarte, în direct. Uraganul Milton l-a făcut viral – Video

Anderson Cooper de la CNN, în pericol de moarte, în direct. Uraganul Milton l-a făcut viral – Video
În afară de echipele de salvatori, care își riscă viața constant pentru a salva victimele dezastrelor, corespondenții de presă au și ei nevoie de mult curaj, căci accidente se pot întâmpla, mai ales când au de-a face cu situații periculoase. Un astfel de moment a trăit Anderson Cooper de la CNN, căci uraganul Milton l-a făcut celebru. Motivul? Era să moară în direct.

Uraganul Milton a avut originea în Marea Caraibelor pe 5 octombrie și a devenit o furtună de Categoria 5 două zile mai târziu. Din fericire însă pentru locuitorii din statul Florida, a coborât la categoria 3 înainte de a atinge țărmul lângă Siesta Key, miercuri seara, lăsând în urmă imagini apocaliptice. 

Printre cei care erau să „o pățească” s-a aflat și Anderson Cooper, celebrul jurnalist și comentator de la CNN, care s-a aflat în pericol de moarte în timp ce transmitea în direct din mijlocul uraganului. 

A fost lovit de un obiect mare, purtat de vânt 

Incidentul a avut loc în timp ce prezentatorul CNN avea o intervenție din Bradenton, Florida, în mijlocul vântului care depășea 160 de kilometri pe oră, împreună cu ploi intense și inundații.

„Apa începe acum să curgă cu adevărat. Dacă te uiți la sol — wow!” a spus el într-un videoclip. 

 

@mustseenews Anderson Cooper gets assaulted by debris!!! #hurricanemilton #prayforflorida #andersoncooper #cnn #hurricanemiltonupdate ♬ original sound – MustSeeNews

În momentul următor însă, un obiect mare și alb a zburat prin fața lui și l-a lovit. Cooper, în vârstă de 57 de ani, a glumit imediat: „OK, asta nu a fost bine” înainte de a spune că el și echipa de cameramani „probabil că vor intra înăuntru în curând” pentru siguranța lor.

Și-a dus intervenția la final 

„Dar puteți vedea cantitatea de apă aici pe sol. Aceasta este apă din râul Manatee”, a continuat el, aplecându-se pentru a indica inundațiile.

La scurt timp după aceea, prezentatoarea „The Source”, Kaitlan Collins, a apărut pe ecran pentru a asigura telespectatorii că colegul ei este „bine.”

Anderson Cooper și-a dus cu vitejie intervenția la final

„Vreau să menționez pentru toți cei care se uită și care sunt foarte îngrijorați, evident, de toți corespondenții și prezentatorii noștri de pe teren. Anderson este bine, dar este, evident, foarte greu să stabilești o conexiune atunci când vezi ce se întâmplă cu vântul și ploaia și, evident, condițiile se deteriorează cu fiecare minut”, a explicat ea.

Momentul a devenit viral

Mai mulți telespectatori au folosit rețelele sociale pentru a-și exprima atât admirația, cât și îngrijorarea pentru Cooper, care a continuat să transmită cu mult după miezul nopții, în timp ce se străduia să stea în picioare în mijlocul vântului și apei care se revărsau.

„El luptă pentru VIAȚA lui și nu pot să mă dezlipesc (n.r. de la ecran)”, a scris o persoană pe X.

Telespectatorii și-au manifestat îngrijorarea față de pericolul la care se supune Anderson Cooper de la CNN

„CNN ar trebui să-l lase pe Anderson Cooper să facă blackout de Revelion pentru asta”, a glumit altcineva, referindu-se la difuzarea anuală de sfârșit de an cu Andy Cohen pe CNN.

„DAȚI-I ACESTUI OM UN SUC ACUM, sărmanul tip a fost bătut”, a postat un al treilea telespectator.

Cooper nu a abordat încă public incidentul, dar a apărut pe rețelele sociale pentru a redistribui o poveste de pe Instagram a unui fan care îi mulțumea pentru acoperirea uraganului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri