Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Antonescu a dat vestea mult așteptată. Moș Crăciun a venit mai repede la prietena Andreei Bălan. I s-a împlinit dorința Siennei

Andreea Antonescu a dat vestea mult așteptată. Moș Crăciun a venit mai repede la prietena Andreei Bălan. I s-a împlinit dorința Siennei
Andreea Antonescu e în culmea fericirii și le-a dat fanilor vestea mult așteptată. Cea de-a doua minune a ei a venit pe lume.

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… @sienna_spak. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, au fost cuvintele Andreei pe contul de socializare.

Moș Nicolae i-a adus în dar căruciorul pentru bebelușă

Dar și Moș Nicolae a fost darnic cu Andreea Antonescu. I-a adus în dar căruciorul pentru bebelușă, dotat după ultimele standarde. În plus, are și o pereche de mănuși pentru ca mâinile mămicii să fie mereu calde. Vedeta a postat pe contul său de socializare o fotografie în care apare extrem de fericită.

Mă gândesc că Doamne-Doamne i-a ascultat rugăciunile și i s-a împlinit dorința

Din prima căsătorie cu Traian Spark, Andreea mai are o fetiță, pe minunata Sienna. Cu ceva timp în urmă, artista a povestit că atunci când a aflat că e însărcinată, fetița și-a dorit enorm ca bebe să fie o surioară. Și iată că Dumnezeu i-a ascultat rugăciunea.

„Coconuca mea iubită și frumoasă, după cum îmi place să îi zic. Sper să nu se uite la story-ul acesta, pentru că ea este deja o domnișoară, ați văzut-o și voi. A fost foarte încântată, foarte bucuroasă. Ea s-a rugat la Doamne-Doamne să îi dea o surioară. A zis că își dorește foarte mult o surioară, o fetiță, n-ar vrea un frățior.

Mă gândesc că Doamne-Doamne i-a ascultat rugăciunile și i s-a împlinit dorința. Are de gând să stea să o îmbrace, să o moțeze”, a precizat Andreea Antonescu. Andreea trăiește o poveste de dragoste cu jurnalistul Victor Vrânceanu. Cei doi sunt de un an împreună, dar au făcut publică relația atunci când vedeta a anunțat că e însărcinată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre