Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan, adevărul despre vacanțele din Dubai. „Merg la Antena 1, le iau banii. Am contract pe viață”

Andreea Bălan, adevărul despre vacanțele din Dubai. „Merg la Antena 1, le iau banii. Am contract pe viață”
La un pahar cu vin, în podcast-ul lui Jorge, Andreea Bălan a fost mai sinceră ca niciodată.

Artista a mărturisit că a făcut un milion de euro, l-a cheltuit, dar nu duce lipsă de bani.

Andreea Bălan a povestit că vila în care locuiește costă foarte mult, în plus mai are și alte două apartamente, așa că nu îi e frică de ziua de mâine. Cântăreața spune că muncește mult, dar când vine vorba de concedii, nu se uită la bani. În consecință, indiferent unde pleacă cu mama și fetițele, alege apartamente de cinci stele, pentru că vrea să se respecte.

„În Dubai, camera costă în jur de 600-700 de euro pe noapte, eu iau doar apartament”

„În Dubai când plec, stau numai la Versace. Costă mult, în jur de 600-700 de euro pe noapte. Întotdeauna trebuie să iau apartament atunci când plecăm, ca să stăm împreună, în funcție de cum vor să doarmă fetițele. Când plec într-o vacanță mă costă foarte mult, plătesc patru bilete de avion, iau apartament…

Astă vară am stat 14 zile la bulgari, a fost mai simplu că pleci cu mașina. Dar în Dubai e foarte scump. Dar pentru asta muncesc. Mă duc la „Te cunosc de undeva”, mai fac niște bani. Le iau banii, mă duc în Dubai, am contract cu Antena 1 pe viață”, a declarat blonda.

 

Micuța Ella a fost cerută de nevastă

Artista a mărturisit că le face toate poftele fetițelor sale, însă totul cu limită și le explică că trebuie să aibă grijă de orice jucărie, pentru că alte familii nu au alte posibilități. Pe de altă parte, Andreea Bălan a afirmat că micuța Ella a fost cerută de soție. „Mi-a spus că a cerut-o un coleg. Ști cu cine se înțelege bine?

Cu Alexandru, băiatul lui Ștefan Bănică Jr. și al Laviniei. Ne-am întâlnit în vacanță și acum ne întâlnim și în București. El e îndrăgostit de ea, pentru că e foarte calmă și-l echilibrează și pe el. Ea știe că eu și tatăl său am fost căsătoriți, nu doar iubiți. Pentru copil e important asta, că el a venit pe lume dintr-o iubire, chiar dacă n-a mai mers după aceea”, este de părere artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre