Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan l-a dus pe noul iubit la concertul ei din Alexandria. Cum l-a pregătit înainte

Andreea Bălan l-a dus pe noul iubit la concertul ei din Alexandria. Cum l-a pregătit înainte
Ce credeți că au făcut Andreea Bălan și iubitul ei, Tiberiu Argint, când au fost surprinși? Artista l-a dus pe noul iubit la concertul ei din Alexandria. Dar l-a pregătit înainte. După ce fostul soț (de care va divorța în curând) a început să se pupe la televizor cu o domnișoară apreciată pentru bustul obraznic, Andreea Bălan a decis că e momentul să nu se lase mai prejos și și-a scos iubitul în public „pe bune”.

Dacă până acum a încercat să nu se părea afișeze alături de Tiberiu Argint, acum nu a mai stat pe gânduri. Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Andreea Bălan, zilele trecute, în compania lui Tiberiu Argint.

Cei doi serveau prânzul la o terasă de fițe din București. Din imaginile obținute se poate observa că Andrea Bălan trăiește mai mult cu dragoste și că, oricum, prezența iubitului valorează mult mai multe decât orice salată din lume. Tiberiu o umple de energie și veselie. După prânz, cei doi au mai savurat momente  împreună, ea cu o limonadă în față, el, fumând.

Andreea Bălan, răsfățată de iubit

După ce au părăsit și terasa, pentru o siestă activă, cei doi s-au plimbat spre mașina parcată nu tocmai în apropiere. Se țineau de mână, zâmbeau și glumeau, la un moment dat chiar și-au sincronizat pașii. Ajunși la mașină, Andreea Bălan l-a lăsat pe Tiberiu Argint să îi deschidă portiera.

Iubitul s-a asigurat că artista era bine așezată în  scaunul din dreapta, iar abia după s-a urcat și el în mașină, pe locul șoferului. Episodul s-a repetat și în drum spre Alexandria, locul în care avea artista concert, la o benzinărie, mai scrie susrsa citată. La concert, Andreea l-a prezentat pe Tiberiu staff-ului.

Andreea Bălan e cu adevărat fericită alături de noul iubit

„Trăim în țara în care dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap! Trebuia să mai plângi, de ce nu ai plâns mai mult… Le place suferința, vor să ne vadă la pământ să suferim. Și, dacă te ridici și arăți că nu mai suferi, ei zic că trebuia să suferi mai mult”, spunea, realistă, acum ceva vreme Andreea Bălan.


Măruță, exasperat de copii. A vrut să-i lase în câmp

Cum a ajuns Osama Bin Laden pictat într-o biserică ortodoxă. Imagini copleșitoare


Din fericiure, ea se pare că și-a găsit partenerul care să o facă fericită și care să îi dea energie. Nu e chiar ușor să fii tânără, diovorțartă, și cu doi copii mici de crescut.

Sursa foto: WowBiz.ro și Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre