Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bănică, scandal monstru. Și-a ieșit din pepeni că i-au blocat mașina

Andreea Bănică, scandal monstru. Și-a ieșit din pepeni că i-au blocat mașina
Recent, Andreea Bănică a trecut printr-un moment extrem de stupid. Ce a făcut vedeta ca să scape dintr-o situație la care nu s-a așteptat.

Experiența neplăcută prin care a trecut Andreea Bănică a făcut-o să-și iasă din fire. Ce s-a întâmplat cu vedeta.

Andreea Bănică, scandal monstru. Și-a ieșit din pepeni că i-au blocat mașina

Nu s-a gândit niciodată că va trece prin așa ceva și a vrut să le povestească și prietenilor săi de pe rețelele de socializare. Andreea Bănică s-a trezit blocată într-un mall și a trebuit să aștepte mult și bine până s-a îndurat cineva să o ajute. Pentru că are mare grijă de imaginea ei, Andreea a petrecut câteva ore la sală și când a vrut să iasă din locație, a constatat că tichetul de la parcare nu funcționează. Vedeta a căutat un angajat al mall-ului care să o ajute să iasă din această situație critică, dar părea că toți au dispărut.

„Nu vreți să știți ce a fost la gura mea”

„După ce m-am antrenat două ore jumătate, aproape trei, astăzi, fiți atenți ce pățesc eu. Deci mă învârt de atâta timp să găsesc pe cineva de la security ca să pot să ies din mall. Și cred eu că acești domni de la security se află la meci, pe terasă.

Mi-a spus cineva, mi-a vândut un pont, să mă duc să caut. Primul om de la security care îmi iese în cale, nu vreți să știți ce a fost la gura mea. Rău e să fii obosit și să cauți pe cineva în tot mall-ul să poți să pleci. Demisionez!”, a declarat Andreea Bănică pe InstaStory.

„Oi fi eu blondă, dar dacă n-ai baterie la telefon, cum ieși din mall, cum?”

După ce s-a plimbat de la parter la etaj de nenumărate ori, Andreea Bănică a găsit, în sfârșit un paznic, însă atitudinea acestuia a lăsat de dorit.  „Am ajuns acasă până la urmă, m-am plimbat ceva în mall-ul acela, am găsit pe cineva de security și îmi spune așa, de ce n-ați fost la parter, avem un coleg acolo.

Am fost la parter, nu era colegul, era părăsire de post, nu era colegul, era plecat, poate o fi fost omul la baie. Îmi spune foarte drăguț așa că pe spatele tichetului sunt două numere de telefon. Iar la care eu așa mă gândesc, oi fi eu blondă, dar dacă n-ai baterie la telefon, cum ieși din mall, cum?”, a spus, enervată la culme, artista.

Sursă foto: cancan, instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre