Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca și Mihai Bobonete vor apărea altfel la televizor

Andreea Esca și Mihai Bobonete vor apărea altfel la televizor
Andreea Esca și Mihai Bobonete vor avea noi roluri la televizor. Eu au primit o invitație îndrăzneață. Să vedem dacă o acceptă!

Andreea Esca și Mihai Bobonete, două vedete de top ale postului PRO TV, vor avea roluri la care nu s-au gândit până acum. Este moda provocărilor și ei au primit invitația să participe.

Andreea Esca și Mihai Bobonete, altfel la televizor

Andreea Esca și Mihai Bobonete sunt două dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Tocmai de aceea au fost invitate să participle la o provocare. Ei au fost invitați de Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, să se filmeze. Să spună ce reprezintă vaccinul pentru ei, mai ales că amândoi au avut COVID.

Preşedintele Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă, i-a provocat pe Andreea Esca, Mihai Bobonete, Lucian Mîndruţă şi Văru Sandel. Sunt vedete îndrăgite care ar putea ajuta campania de informare privind imunizarea.

Provocarea a fost lansată joi, 3 iunie, în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută de Valeriu Gheorghiţă.

Vedetele, provocate să convingă pe români

„Primul subiect este legat de campania de comunicare care este lansată de Guvernul României, în parteneriat cu UNICEF. Împreună cu colegul meu, secretarul de stat Andrei Baciu, am prezentat şi filmat un scurt material video. Transmitem ce conţine vaccinul pentru noi, arătând elementele personale care nouă ne-au lipsit în această perioadă de pandemie. Vom lansa şi o provocare către cei cunoscuţi, tocmai pentru a împărtăşi împreună ce conţine vaccinul”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

„Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne au lipsit în toate aceste luni de pandemie.

Conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi cu familia, conţine mersul la locul de joacă cu copiii, conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor. Vaccinul conţine normalitate.

Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel. Ce conţine pentru voi vaccinul?”, afirmă şeful CNCAV, în videoclipul care a fost prezentat în conferinţa de presă.

Secretarul de stat Andrei Baciu a amintit de provocarea lansată recent de premierul Florin Cîţu. Premierul a adresat o provocare către Victor Rebengiuc şi Camelia Potec, dar şi către medici, precum Beatrice Mahler şi Adrian Marinescu.


Ce fac Andreea Esca și fiica ei în Dubai. Mario Fresh comentează…

Povestea lui Mihai Bobonete. Cum a ajuns actor fără să aibă studii de teatru

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre