Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Marin, hotărâre decisivă. Se apucă de o trebușoară din care va câștiga mai bine decât în televiziune

Andreea Marin, hotărâre decisivă. Se apucă de o trebușoară din care va câștiga mai bine decât în televiziune
Îndrăgostită iremediabil de sticlă, Andreea Marin i-a uimit pe toți atunci când a mărturisit că a venit momentul să încheie relația cu televiziunea.

Zâna surprizelor, Andreea Marin, spune adio televiziunii. Ce s-a întâmplat cu vedeta.

Andreea Marin, hotărâre decisivă. Se apucă de o trebușoară din care va câștiga mai bine decât în televiziune

Într-un interviu recent, Andreea Marin a aruncat bomba. Bruneta a mărturisit că televiziunea nu mai prezintă o provocare pentru ea, de aceea s-a hotărât să spună adio unei vechi iubiri. Aceasta a mărturisit că momentan nu consideră că există vreun format care să i se potrivească. În plus, are mult de lucru la alte proiecte și se ocupă intens de cartea care va fi lansată curând.

„Pe ecranele televizoarelor mă puteți vedea adesea, pentru că sunt în relații foarte bune cu toate televiziunile”

„Nu mai e visul meu televiziunea în sine. Pe ecranele televizoarelor mă puteți vedea adesea, pentru că sunt în relații foarte bune cu toate televiziunile. De altfel, că vorbeați de cartea mea, «Nu există nu se poate!», care pe 17 martie se va lansa.

Ea pornește de la oamenii extraordinari care au stat în fața microfonului meu în ultima mea emisiune de televiziune, ce purta același nume. Acesta este și motto-ul meu în viață, după el mă conduc!

Așa că oricând apare o idee bună și realizată în condiții de calitate, pentru că nu-mi doresc să las ștacheta jos. Sunt deschisă către asta, altfel sunt multe alte lucruri pe care le fac astăzi și televiziunea este o parte din munca mea!”, a mărturisit Andreea Marin, potrivit Cancan.

Am câștigat mult mai bine decât în televiziune

Pe de altă parte, cu ceva timp în urmă, invitată în podcast-ul lui Mihai Morar, vedeta a spus că a câștigat mult mai mulți bani din vânzarea primei cărți decât din televiziune, iar acest lucru a pus-o pe gânduri.

„Încă din a doua lună a vieții fiicei mele, o țineam pe picioare, stăteam pe pat, și mai sus aveam laptopul. Așa am scris cartea «Prețuiește viața». A fost primul proiect de după nașterea fetiței mele. A fost un proiect care a fost și financiar foarte avantajos. Am găsit sponsori mulți pentru cartea mea.

Am câștigat foarte bine cu acea carte. M-am și mirat, nu știam genul acesta de bussiness, dar le înveți pe toate. Am câștigat mult mai bine decât în televiziune. Era și foarte așteptat momentul. Renunțasem la Surprize și oamenii nu mă mai găseau nicăieri.”, a spus Andreea Marin.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre