Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Tonciu, primele probleme la Survivor România. „Simt că mi se taie respirația”

Andreea Tonciu, primele probleme la Survivor România. „Simt că mi se taie respirația”
Se anunță vremuri grele pentru Andreea Tonciu. Vedeta nu e bine și toată lumea se întreabă cât va rezista.

Medicii i-au dat un prim avertisment Andreei Tonciu. Să fie Survivor România prea mult pentru brunetă?

Andreea Tonciu, primele probleme la Survivor România. „Simt că mi se taie respirația”

În ediţia de luni a Survivor România, Andreei Tonciu i s-a făcut rău în timpul concursului. „Simt că mi se taie respirația. Mi s-a infundat urechea rău de tot”, a mărturisit vedeta. Pentru că situația e destul de gravă, ea a fost dusă la ambulanță, unde medicii i-au acordat primele îngrijiri.

„Mă rog la Dumnezeu să nu fac vreo otită”

Andreea a avut probleme cu sănătatea și înainte de a pleca în cel mai dur concurs. Anul trecut a răcit foarte rău și abia a reușit să se pună pe picioare. „Pot spune că sunt fericită pentru că aproape mi-am revenit. Mă rog la Dumnezeu să nu fac vreo otită, pentru că așa mi s-a spus de la ORL.

Că e posibil să fac din cauza presiunii zborului s-ar putea să fac o otită mai severă, dar sper că o să fie totul bine și o să ajung cu bine în Republica Dominicană. Și sper să vă demonstrez tot, vreau să cunoașteți o altă Andreea Tonciu. Vreau să mă cunoașteți exact așa cum n-am mai fost vreodată. Pentru mine este o mare provocare”, a spus anul trecut bruneta.

Războinicii le dau clasă Faimoșilor

A doua ediție a concursului Survivor România s-a încheiat cu o victorie pentru Războinici. Pentru că Faimoșii au început cu disputele și certurile, în acest momente trei vedete sunt propuse spre eliminare. E vorba de Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu și Xonia. Cel mai grav a călcat pe bec Zmărăndescu, care i-a adus injurii lui T.J. Miles. Nici CRBL nu e văzut cu ochi buni, pentru că nu a vrut să-și ajute echipa, fiind considerat de colegi ca egoist.

„Dacă e să plec, plec acasă cu capul sus”

În fața Consiliului de eliminare, Zmărăndescu a fost ferm pe poziție, mărturisind că era convins că se va întâmpla asta: „Nu este o surpriză, eram sigur de ce se va întâmpla pentru că eu nu intru în gașca lor. Își asumă până la capăt ce a spus, e problema lui. Dacă e să plec, plec acasă cu capul sus.”

Și Roxana Ciuhulescu a afirmat că se aștepta să fie propusă spre eliminare, pentru că e considerată veriga slabă, ca urmare a mai multor accidentări: „Mă așteptam! Probabil sunt considerată veriga slabă din cauza accidentărilor pe care le am și a faptului că port orteze. Să știi că sunt liniștită și dacă rămân și dacă plec acasă. Dacă publicul o să mă dorească în competiție, am să rămân să mulțumesc. Dacă nu, mă voi întoarce la familie.”

Xonia însă crede că e o bună sportivă și i-a rugat pe cei de acasă să aibă încredere în ea: „Nu sunt surprinsă că Elena m-a votat. Vreau să mulțumesc echipei că vede mai departe de punctele pe care nu le-am luat până acum. Eu văd ceea ce pot și că sunt sportivă. Trebuie să lucrez la îndemânare pentru că este punctul meu slab, dar se poate lucra și îmbunătăți. Nimeni nu o să mă întreacă după ce depășesc asta. Îi rog pe cei de acasă să aibă încredere că pot și să vadă în mine ce văd colegii mei.”

Sursă foto: rtv, fanatik

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre