Simona Ionescu / Redactor Șef

Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor, anunță cum vrea să cheltuie cei 20.000 de euro

Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor, anunță cum vrea să cheltuie cei 20.000 de euro
Băiatul cu Tourette a câștigat inima publicului iUmor dar și marele premiu. Andrei Ungureanu a plecat acasă cu suma de 20.000 de euro.

Andrei Ungureanu a participat la iUmor, în sezonul nouă. A făcut haz de necaz și a reușit să câștige rapid simpatia telespectatorilor. A povestit cum glumele l-au ajutat să treacă prin momentele grele din viață. Cum plănuiește băiatul cu Tourette să cheltuie cei 20.000 de euro. Se pare că el a decis să investească suma câștigată în social media.

Andrei Ungureanu a explicat pe TikTik ce înseamnă Sindromul Tourette

Andrei Ungureanu suferă de Sindromul Tourette. Cu ajutorul contului de TikTok el le-a explicat oamenilor ce înseamnă să suferi de această boală. A mărturisit că a trecut prin mari emoții atunci când s-a înscris în concurs. Dar se pare că a reușit să treacă peste ele și să iasă chiar învingător.

L-a impresionat până și pe cel mai aprig jurat. Cheloo i-a promis că vor face o melodie împreună. După ce s-a încheiat emisiunea, vlogul lui Andrei Ungureanu a strâns tot mai mulți urmăritori. Acum a anunțat și ce își dorește să facă mai departe, cu marele premiu.

Andrei Ungureanu a câștigat marele premiu iUmor 

Andrei Ungureanu a avut mari emoții la difuzarea finalei iUmor. A mărturisit că a trăit niște sentimente pe care nu le poate descrie. Cum plănuiește băiatul cu Tourette să cheltuie cei 20.000 de euro. Se pare că el plănuiește să investească suma câștigată pentru a evolua în mediul online.

„În timpul difuzării eu eram live cu comunitatea de pe Twitch și Youtube, ne uitam împreună, toți eram emoționați, mai ales eu! Nimeni nu mai avea răbdare, mai ales în momentul în care trebuia să aflăm câștigătorul. Când mi-am auzit numele, am avut un șoc, am trăit niște sentimente pe care nu le pot descrie. Toți oamenii care se uitau au început să mă felicite și cred că am plâns vreo 20 de minute. Aș dori să îmi cumpăr o mașină, nu prea scumpă, dar cât să mă ducă din punctul A în punctul B și, desigur, accesorii și componente pentru a face videoclipuri și conținut de calitate. Abia aștept să se termine pandemia, deoarece am în plan să mă apuc de stand-up cum trebuie și să încep să fac turnee prin țară, ceea ce mi-am dorit de foarte mult timp. Voi continua, desigur, să creez conținut pentru Youtube și Tiktok și, dacă vor apărea colaborări, o fac cu mare plăcere”, a declarat Andrei Ungureanu de la iUmor, pentru click.ro.

Sursă foto: i.ytimg.com

Demi Moore a afișat un look șocant la Săptămâna Modei din Paris. Ce a legat-o de Angelina Jolie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre