Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie, apariție rară cu fiul ei și al lui Brad Pitt. Geamănul a întrecut-o pe mamă. Imaginile zilei

Angelina Jolie, apariție rară cu fiul ei și al lui Brad Pitt. Geamănul a întrecut-o pe mamă. Imaginile zilei
După divorțul de Brad Pitt, Angelina Jolie a ales să își crească singură cei șase copii, și se judecă pentru custodie exclusivă. Trei dintre aceștia sunt copiii naturali ai cuplului, în timp ce ceilalți trei au fost adoptați.

Shiloh, fiica mai mare a cuplului Pitt – Jolie a devenit celebră la împlinirea vârstei de 18 ani, ea alegând o cariera de dansatoare. Se bucură deja de mult succes, fără ajutor din partea părinților vedete. Fratele ei Knox este însă surpriza săptămânii.

Adolescentul în vârstă de 15 ani a fost surprins alături de Angelina Jolie, într-o apariție rară împreună. Din imaginile devenite publice se vede că puștiul a întrecut-o pe mamă, deja o depășește în înălțime. Vedeta și fiul au avut o sesiune de cumpărături împreună, la un magazin de animale de companie din Los Angeles.

Angelina Jolie, apariție rară cu fiul adolescent

Duminică, Angelina Jolie și-a răsfățat fiul, Knox, cu o vizită la un magazin de animale de companie. În timpul ieșirii cu fiul ei, cei doi au fost surprinși în cartierul luxos Los Feliz din Los Angeles.

Angelina Jolie și fiul adolescent, Knox, au ieșit împreună la cumpărături (Instagram)

Starul din „Maleficent” a îmbrăcat o ținută elegantă pentru a merge la cumpărături. Angelina Jolie a purtat un top alb cu decolteu adânc, asortat cu o jachetă neagră șic și pantaloni negri, completându-și ținuta cu ochelari de soare întunecați pentru un aspect discret.

Knox, mai înalt decât mama sa, a optat pentru o ținută casual formată dintr-un tricou gri, pantaloni scurți și pantofi sport Nike high tops.

Angelina Jolie, mamă singură pentru șase copii

Ieșirea la cumpărături cu băiatul ei vine după ce Angelina și sora geamănă a lui Knox, Vivienne, au captat atenția la Premiile Tony din 2024, unde au avut o victorie remarcabilă cu musicalul „The Outsiders”. Mama și fiica au produs împreună musicalul care a câștigat patru trofee, inclusiv premiul pentru Cel Mai Bun Musical. Cele două au pășit pe covorul roșu în ținute asortate într-o nuanță de verde.

Knox, fiul natural al Angelinei Jolie
Knox, fiul natural al Angelinei Jolie cu Brad Pitt, o întrece deja pe mama sa în înălțime (Instagram)

Brad Pitt și Angelina Jolie au trei copii biologici: gemenii Knox și Vivienne, de 15 ani, și fiica Shiloh, de 18 ani. Cuplul a mai adoptat alți trei copii: Maddox, de 22 de ani, Pax, de 20 de ani și Zahara, de 19 ani. În plin proces care continuă divorțului lor răsunător, copiii cuplului s-au poziționat de partea mamei.

Copiii cuplului renunță pe rând la numele tatălui, Pitt

În luna mai s-a aflat că Vivienne a renunțat la numele de familie Pitt, iar acest lucru a devenit oficial în programul Playbill al musicalului „The Outsiders”. Potrivit revistei People, fiica fostului cuplu a fost listată ca Vivienne Jolie în program, în loc de Vivienne Jolie-Pitt.

Vivienne, sora geamănă a lui Knox a renunțat la numele tatălui ei (Instagram)

Schimbarea de nume a lui Vivienne urmează unei decizii similare luată deja de sora sa mai mare, Zahara, care a renunțat și ea la numele de familie al tatălui său în public. În noiembrie trecut, când a fost introdusă într-o prezentare de la  Spelman College, Zahara s-a prezentat sub numele Zahara Marley Jolie. Într-un clip video împărtășit de revista Essence, ea spune: „Numele meu este Zahara Marley Jolie”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ESSENCE (@essence)

De asemenea, luna trecută, cealaltă fiică naturală a cuplului, Shiloh, devenită majoră, a solicitat oficial renunțarea la numele de familie Pitt și a depus în instanță documente în acest sens.  

Brad Pitt a fost, de asemenea, criticat de fiul său Pax, care l-a numit un „nenorocit de clasă mondială” și o „persoană dezgustătoare” într-o postare explozivă pe Instagram, dezvăluită de DailyMail.com.

Brad Pitt are relații tensionate cu toți copiii

Amintim că Angelina Jolie și Brad Pitt au început să se întâlnească după ce actorul și fosta sa soție, Jennifer Aniston, au anunțat divorțul lor în 2005. Cei doi s-au căsătorit în 2014, iar ulterior, actrița a depus cererea de divorț în 2016, după doar doi ani de căsnicie.

Silouh, prima fiică pe care Angelina Jolie o are împreună cu Brad Pitt a cerut instanței să șteargă numele tatălui din actele ei (Instagram)

Trei ani mai târziu, în 2019, Brad și Angelina au fost declarați legal singuri. De atunci însă procesele dintre ei continuă. Actrița de 49 de ani, câștigătoare a unui premiu Oscar, se află în plin proces cu fostul soț, Brad Pitt, în legătură cu acțiunile lor la vinăria Miraval. Pe lângă disputele legate de avere și custodia copiilor, Brad Pitt are relații tensionate cu toți copiii săi.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre