Simona Ionescu / Redactor Șef

Anghel Damian nu pare să aibă intenții serioase cu Theo Rose. A pus-o într-o situație jenantă

Anghel Damian nu pare să aibă intenții serioase cu Theo Rose. A pus-o într-o situație jenantă
Putini au știut cine e Anghel Damian până să se afle de relația pe care actorul o are cu frumoasa cântăreață Theo Rose.

A lăsat deoparte o relație de ani buni și a fost văzută în brațele lui Anghel Damian. O fi făcut Theo Rose alegerea potrivită?

Ce se întâmplă în relația dintre Anghel Damian și Theo Rose. Ceva nu sună bine

De câteva luni, Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Deși e extrem de deschisă cu cei din jur, de data asta Theo preferă să-și țină dragostea departe de ochii celorlalți. Cei doi îndrăgostiți s-au întâlnit recent într-un podcast regizat de prietenul lor, Codin Maticiuc. Acesta i-a adresat lui Anghel o întrebare… încuietoare.

„Vreau să te întreb: Tu o iubești pe Theo Rose? Eu asta aș vrea să știu. Atenție! Rămâneți pe recepție. Anghel Damian?”, îl întreabă Codin Maticiuc pe Anghel Damian. Răspunsul actorului a lăsat loc de ceva interpretări. „Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe că nu există vocabular pentru asta”, a spus Damian.

De ce s-a despărțit Theo Rose de Alex Leonte

Deși cârcotașii au tot vorbit despre faptul că Anghel ar fi fost cel care ar fi stricat relația de iubire dintre Theo și Alex, cântăreața a lămurit situația, mărturisind că între ea și nepotul lui nea Mărin lucrurile nu mai funcționau așa cum se cuvine de multă vreme.

„Măi oameni, a apărut acest articol în Cancan, articolul din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea.

Lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele.  Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit.

„Alex știa de existența lui Anghel”

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta.

Pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta”, a povestit artista.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre