Simona Ionescu / Redactor Șef

Anthony Hopkins a fost și el surprins că a primit un Oscar

Anthony Hopkins a fost și el surprins că a primit un Oscar
Actorul galez Anthony Hopkins a devenit cel mai în vârstă actor care a câștigat un premiu Oscar. Nu a fost pentru întreaga activitate, așa cum se obișnuiește cu seniorii, ci pentru un rol fabulos. Are 83 de ani.

La 83 de ani, Anthony Hopkins se comport ca orice pensionar. Se plimbă prin parc, poposește pe câte o bancă, se bucură de primăvară. Însă, a dat lovitura cu un rol fabulos și a primit un Oscar. A fost foarte surprins.

Anthony Hopkins a fost și el surprins că a primit un Oscar

Anthony Hopkins este un actor de talie mondială. Este în lumina reflectoarelor de la 20 de ani, dar a devenit faimos în 1994 după rolul Hannibal Lecter în filmul „The Silence of the Lambs/ Tăcerea Mieilor”. Abia atunci a primit și un premiu Oscar.

A mai avut nominalizări, dar apreciatul actor galez a primit al doilea Oscar acum, în 2021. Nu pentru întreaga activitate, cum se obișnuiește, ci pentru cel mai recent rol, din filmul „The Father”. INterpretează rolul unui vârstnic bolnav de demență.

Anthony Hopkins a devenit cel mai în vârstă actor care a câștigat un premiu Oscar. În vârstă de 83 de ani, acesta a fost premiat pentru rolul principal din filmul „The Father”. Regizorul francez Florian Zeller este la primul său film.

Mesajul lui Anthony Hopkins când a aflat că a fost premiat

Anthony Hopkins nu a fost prezent la ceremonia care s-a desfășurat în Los Angeles noaptea trecută. Trofeul său a fost ridicat de Joaquin Phoenix. Însă actorul a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

„La 83 de ani, nu mă aşteptam să primesc acest premiu, chiar nu. Sunt foarte recunoscător Academiei. Vreau să îi aduc un omagiu lui Chadwick Boseman, care a fost luat de lângă noi mult prea devreme. Chiar nu mă aşteptam la asta, aşa că mă simt foarte privilegiat şi onorat”, a spus Anthony Hopkins.

Filmul „The Father” a primit în total şase nominalizări și a fost desemnat câştigător inclusiv la categoria „cel mai bun scenariu adaptat”, semnat de Florian Zeller şi de Christopher Hampton.


Brad Pitt a făcut senzație la premiile Oscar. Dialogul pe care l-a avut cu una dintre câștigătoare este savuros

O româncă a primit „oscarul” pentru cea mai urâtă ținută de la Oscaruri. Cele mai prost îmbrăcate vedete

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre