Simona Ionescu / Redactor Șef

Antonia îl atacă dur pe Cătălin Măruță. E nervoasă rău și a izbucnit

Antonia îl atacă dur pe Cătălin Măruță. E nervoasă rău și a izbucnit
Iubita lui Alex Velea, Antonia, nu a mai rezistat și a făcut mare scandal pe contul său de Instagram. Bruneta a dat de pământ cu Cătălin Măruță.

Nu mai suportă cum se comportă Cătălin Măruță și, drept urmare, a luat atitudine. Ce i-a făcut Antonia prezentatorului pe rețelele de socializare.

Antonia îl atacă dur pe Cătălin Măruță. E nervoasă rău și a izbucnit

Rar a văzut-o cineva pe Antonia atât de nervoasă. Iubita lui Alex Velea nu a mai rezistat și a început să arunce cu vorbe dure în Cătălin Măruță. Motivul? Vedeta spune că s-a săturat ca numele ei și al lui Alex să fie mereu pronunțat de prezentator în emisiunea sa.

În consecință, a început să-l critice pe soțul Andrei, punctând pe faptul că acesta nu are scrupule și recurge la orice poate doar pentru a face audiență.

Măruță a făcut o obsesie pentru Antonia și Alex Velea?

Antonia a mers și mai departe și le-a spus fanilor săi că prezentatorul a făcut o adevărată obsesie pentru ea și Alex Velea, acesta fiind motivul pentru care îi denigrează. ”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț.

Obsesia domnului Măruță (mare îmbârligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a notat Antonia pe contul său de Instagram.

”Răutate în prime time”

Pe de altă parte, Antonia susține că nu mai suportă să audă fraza lui Măruță că ”producătorii sunt de vină”, pentru că nu este adevărat. ”Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time!

Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.S: Știm că ”producătorii sunt de vină”, a declarat bruneta.

Sursă foto: radio Impuls, Unsitedemuzica.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre