Simona Ionescu / Redactor Șef

Apa de mare face minuni pentru organism. Vindecă candida și reduce simptomele psoriazisului

Apa de mare face minuni pentru organism. Vindecă candida și reduce simptomele psoriazisului
Profitați din plin de ultimele zile de vară. Mergeți la mare și bucurați-vă de beneficiile apei sărate.

Mersul prin apa de mare arde calorii. Dar nu numai atât. Tot apa de mare este cea care vă tonifică corpul și este un excelent remediu anti îmbătrânire.

Apa de mare face minuni pentru organism. Vindecă candida și reduce simptomele psoriazisului

Numită și talasoterapie, terapia cu apa de mare datează încă din secolul al XIX-lea și aduce doar beneficii trupului și sufletului. Kilogramele în plus s-au adunat și nu știți cum să scăpați de ele? Apa de mare este remediul, pentru că pur și simplu vă sculptează corpul.

Tot ce trebuie să faceți este să alergați pe malul mării în fiecare dimineață. Veți constata că toți colăceii de pe burtă se vor micșora până vor dispărea definitiv, pentru că surplusul de grăsime va fi ars. Specialiștii vă sfătuiesc să aveți grijă însă ca apa să aibă cel puțin jumătate de metru adâncime.

Tratează rănile superficiale

Și tot apa de mare reușește în mod incredibil să îmbunătățească circulația dar și funcțiile cardiace, să tonifieze tenul și să reducă simptomele psoriazisului.

Odată ce veți apela la ajutorul apei de mare se vor duce și durerile musculare dar și cele de spate, va fi ameliorată rinita cronică și alergiile cutanate. Nu în ultimul răni, cu ajutorul talasoterapiei veți scăpa și de rănile superficiale și veți dormi mult mai bine.

Contraindicată femeilor însărcinate și celor care suferă de insuficiență renală

De asemenea, s-a dovedit că apa de mare reușește să îi vindece pe cei care suferă de oboseală cronică și crește mobilitatea articulațiilor. Totodată, grație puterii sale de drenaj, apa mării va ameliora foarte bine celulita și va elimina toxinele din organism. Talasoterapia este contraindicată femeilor însărcinate care au depășit luna a șasea și persoanelor suferinde de insuficiență renală. Dar și celor cu nefrită cronică, hepatită, ciroză, boli psihice, nevroze, tuberculoză în fază evolutivă.

Sursă foto: dietetik

 

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre