Simona Ionescu / Redactor Șef

Aris Eram, transformare totală la Euro 2024. Cum a arătat la brațului mamei Andreea Esca

Aris Eram, transformare totală la Euro 2024. Cum a arătat la brațului mamei Andreea Esca
Aris Melkior Eram a suferit o transformare totală de look vestimentar și s-a afișat la brațul mamei sale, întorcând toate privirile. Andreea Esca nu a ratat ocazia să se laude cu fiul de care este mândră.

Andreea Esca și-a luat fiul, pe Aris Eram și au plecat împreună la Munchen, acolo unde România a înfruntat Olanda în cadrul UEFA Euro 2024. Cei doi au participat la meci, însă atracția de data aceasta nu a fost Esca, ci fiul ei. Aris Eram a fost surprins în imagini de mama sa cu un look nou, care a marcat o transformare totală față de vestimentația sport și casual pe care o adoptă în general. 

După participarea la America Express, întreaga țară l-a lăudat pe Aris pentru comportamentul calm și bunul simț de care a dat dovadă în competiție. Ulterior, s-a vorbit inclusiv că s-ar fi înfiripat o poveste de iubire între el și Laura Giurcanu. De la tânărul care prefera să-și lase mama și sora să se bucure de celebritate, Aris s-a transformat într-un adevărat bărbat, care atrage priviri pe oriunde se duce. 

Aris Eram a întors priviri, îmbrăcat la costum alături de Andreea Esca 

Îmbrăcat într-un costum negru și cămașă albă cu cravată, Aris s-a bucurat de meci alături de Andreea Esca. Vedeta i-a făcut, așa cum era de așteptat, multe poze fiului ei, cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Tânărul a afișat un zâmbet care amintește de cel al tatălui său, Alexandre Eram. De altfel, cei doi sunt leiți ca și trăsături, lucru care este vizibil cu ochiul liber. 

Aris Eram a arătat impecabil la costum, alături de Andreea Esca
Foto: Instagram

Aris și-a moștenit tatăl și la temperament, fiind amândoi calmi și așezați. La polul opus, Alexia o moștenește cu succes pe mama ei celebră, fiind amândouă energice și vesele. Aris nu a ratat ocazia și s-a pozat inclusiv cu Gică Hagi, prezent și el în tribună pentru a-și susține fiul. Andreea Esca i-a fotografiat pe cei doi și a scris și un text pe imaginea împărtășită pe Instagram: „Băieții care-mi plac mie”. 

Aris a ajuns la spital în urmă cu o lună 

În urmă cu doar o lună, Aris a ajuns de urgență la spital, după un accident în sala de sport. Fiul Andreei Esca și-a prins degetul de la mână între două gantere și i s-a desprins unghia: „Eram la sală și mi-am prins degetul între două gantere și mi-a plecat puțin unghia. 

Fiul Andreei Esca s-a pozat și cu Gică Hagi la Allianz Arena în Munchen
Foto: Instagram

M-au cusut, dar mi-am revenit repede, după o săptămână. De la sală am ajuns direct la urgențe! Se deschisese, a trebuit să mă coasă. Acum sunt bine, nicio problemă, îmi schimb bandajul zilnic, își revine. Trebuie să-mi crească unghia, sper să nu rămân fără unghie”, a declarat Aris Eram la momentul respectiv. 

Cum se descurcă la „Neața cu Răzvan și Dani”

Recent, Aris a semnat contract cu postul de televiziune Antena 1, intrând astfel în echipa „Neața cu Răzvan și Dani”. „Gașca veselă are un nou membru. Bine ai venit, Aris!”, a fost mesajul publicat pe pagina oficială de Instagram a emisiunii. În ceea ce privește prestanța sa la emisiune, tânărul este la început de drum și învață „meserie” de la colegii săi mai experimentați. 

Ilona Brezoianu îi poartă lui Aris o grijă maternă întotdeauna, iar acest lucru se vede. Spre deosebire de sora sa Alexia, dar și de mama sa, Andreea Esca, Aris este la început de drum, astfel că stângăciile, lipsa de spontaneitate și momentele în care este mai împiedicat încă există în repertoriu. Are profesori buni în echipa de la Neața, plus experimentata mamă, așa că va depăși repede perioada de „boboc”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri