Simona Ionescu / Redactor Șef

Așa arată „închisoarea celebrităților”, unde a fost dus P. Diddy. Rapperul plătește deja scump faptele comise

Așa arată „închisoarea celebrităților”, unde a fost dus P. Diddy. Rapperul plătește deja scump faptele comise
P. Diddy a fost arestat de către agenții federali luni seara în urma unor acuzații teribile de agresiune sexuală și trafic de persoane. La scurt timp, rapperul în vârstă de 54 de ani a și început să plătească pentru păcatele sale, căci a ajuns la „închisoarea celebrităților”, notorie pentru condițiile groaznice pe care le oferă.

P. Diddy, sau Sean Combs, are parte numai de ghinioane. După luni întregi în care a fost cercetat pentru fapte teribile precum agresiune sexuală și trafic de persoane, iată că a venit și nota de plată. Rapperul a fost arestat luni seara de către agenți ai Homeland Security, iar la scurt timp a fost și trimis la „închisoarea celebrităților”. 

Astfel, Sean „Diddy” Combs a petrecut noaptea închis într-o renumită închisoare federală din Brooklyn, cunoscută de mult timp pentru condițiile „barbare” în care trăiesc deținuții, printre aceștia numărându-se și abuzatori sexuali notorii precum R. Kelly și Ghislaine Maxwell.

I s-a refuzat cauțiunea și va rămâne închis

Combs, a fost dus la infamul Metropolitan Detention Center (MDC) din Sunset Park, Brooklyn, New York, marți seara târziu, după ce i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune în urma acuzațiilor de trafic de persoane și crimă organizată.

Diddy a fost arestat luni seara și trimis marți la închisoarea din Brooklyn, notorie pentru condițiile groaznice în care trăiesc deținuții
Foto: Instagram

Diddy va rămâne acolo până la audierea de la tribunalul federal din Manhattan, programată pentru miercuri după-amiază, când se așteaptă să facă apel împotriva deciziei de a fi reținut. 

Mâncare infestată cu viermi pentru deținuți

Penitenciarul în care Diddy a avut ghinion să ajungă a fost supus unui control intens în ultimii ani, în contextul unei serii de atacuri violente între deținuți și plângeri legate de condițiile de trai deplorabile. S-a vorbit inclusiv de mâncare infestată cu viermi și larve, celule murdare și pene de curent.

Sean „Diddy” Combs a petrecut noaptea de marți încarcerat în notoriul Metropolitan Detention Center din Sunset Park, Brooklyn.
Foto: NYpost

O femeie care și-a vizitat o rudă încarcerată miercuri a declarat pentru The Post că cel închis găsește adesea viermi târându-se prin mâncare. Practic, pe Diddy îl așteaptă viață grea în celula în care își va petrece destul timp de aici încolo. 

O altă deținută celebră s-a plâns de condițiile de la închisoarea din Brooklyn

Condițiile aparent precare au fost, de asemenea, scoase la lumină în timpul procesului de trafic de persoane al lui Maxwell — infama proxenetă a defunctului pedofil Jeffrey Epstein — când avocatul acesteia a criticat penitenciarul în documentele depuse la instanță, descriindu-l drept „reprobabil și complet inadecvat”.

Închisoarea din Brooklyn în care se află Diddy a găzduit  multe alte celebrități de-a lungul timpului.  Foto: NYpost

Avocatul a susținut că condițiile din închisoare rivalizau cu cele trăite de canibalul fictiv Hannibal Lecter în filmul din 1991 „Tăcerea mieilor”.

Pe parcursul celor doi ani petrecuți în MDC, proxeneta lui Epstein s-a plâns, de asemenea, că a fost nevoită să folosească o baie cu o scurgere deschisă și șobolani care se plimbau prin jur, precum și că a primit mâncare stricată și infestată cu larve.

Închisoarea poate găzdui un număr impresionant de deținuți

Facilitatea — care găzduiește atât deținuți aflați în arest preventiv, cât și pe cei care ispășesc sentințe federale scurte — adăpostește în prezent aproximativ 1.700 de deținuți. Se pare că are o capacitate de aproape 3.000 de persoane.

Închisoarea în care se află Diddy are o capacitate de 3.000 de deținuți
Foto: NYpost

Fondatorul discreditat al FTX, Sam Bankman-Fried, actrița Allison Mack și fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, au fost și ei încarcerați acolo pentru o perioadă. Alte nume includ pe R. Kelly și Fetty Wap, rapper american condamnat la șase ani de închisoare pentru trafic de droguri. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri