Simona Ionescu / Redactor Șef

Astrologii spun ce-l așteaptă pe regele Charles. Situația se complică și pentru Kate Middleton

Astrologii spun ce-l așteaptă pe regele Charles. Situația se complică și pentru Kate Middleton
Clarvăzătoari și astrologi au vorbit despre ce-l va aștepta pe regele Charles. Viitorul nu sună bine nici pentru Kate Middleton.

Astrologul și clarvăzătoarea Carmen Harra spune că este posibil ca în următoarele luni regele Charles să se concentreze doar pe problemele sale de sănătate și să se retragă, locul său fiind luat de fiul său, prințul William. Atât ea, cât și alt astrolog prevăd ce o așteaptă și pe Kate Middleton, nora regelui.

Carmen Harra susține că regele Charles nu va sta mult pe scaunul de domnie și are „o cumpănă de viață între 75-76 de ani”. Clarvăzătoarea menționează că a mai spus acest lucru în cartea pe care a scris-o cu 20 și ceva de ani în urmă. Atunci a vorbit despre moartea reginei Elisabeta și despre faptul că domnia lui Charles va fi una scurtă, pe tron așezându-se prințul William. Iar anul acesta sunt șanse ca acest lucru să se întâmple, ”pentru că anul acesta este unul karmic”.

Ce îl așteaptă pe regele Charles

Problemele medicale ale lui Kate se vor acutiza

Nici pentru Kate Middleton viitorul nu sună prea bine, clarvăzătoarea precizând că va avea probleme de sănătate mai mari în următorii ani. „Și la ea sunt niște probleme destul de serioase, dar nu văd în destinul ei acum că ar muri, dar problemele ei în timp se acutizează”, a spus Carmen Harra pentru Fanatik.

2026 va fi un an greu pentru regele Charles

Cu un an în urmă, astrologul Bex Milford aka Cosmic Cures a spus ce-i va rezerva viitorul regelui Charles. Acesta a afirmat că Pluton va forma o opoziție cu Ascendentul lui Charles în 2026, un eveniment rar în termeni astrologici. „Pluton opunându-se liniei Ascendentului se întâmplă o dată în viață și nici măcar nu va avea loc pentru toată lumea din cauza modului lent în care se mișcă Pluton. Așadar, este incredibil de relevant faptul că are loc la câțiva ani după încoronarea sa”, a spus astrologul.

Situația se complică și pentru Kate Middleton

„Poate declanșa un proces de auto-examinare și explorare a emoțiilor adânc înrădăcinate”

Pentru un Scorpion ca Charles, acest lucru va însemna și mai multe tulburări și, poate, experiențe provocatoare. „S-ar putea ca 2026 să fie un an deosebit de greu pentru el, deoarece poate declanșa un proces de auto-examinare și explorare a emoțiilor adânc înrădăcinate, a temerilor sau a modelelor care ar fi putut fi ascunse sau reprimate.

Cu toate acestea, acest lucru va duce la o înțelegere mai profundă a lui însuși, a relațiilor și a rolului său ca rege pe scena publică”, susține astrologul Bex Milford aka Cosmic Cures. Dar va face față suișurilor și coborâșurilor vieții.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre