Simona Ionescu / Redactor Șef

Un nou videoclip arată detalii din atacul îngrozitor asupra câinilor lui Lady Gaga. Starea tânărului împușcat

Un nou videoclip arată detalii din atacul îngrozitor asupra câinilor lui Lady Gaga. Starea tânărului împușcat
Câinii Lady Gaga au fost vizați de hoți miercuri seară. Hoți care au furat doi dintre cei trei buldogi francezi și l-au împușcat pe cel care îi îngrijea. Cântăreața oferă o recompensă de 500.000 de dolari pentru înapoierea animalelor sale de companie, „fără să pună întrebări”.

Un nou videoclip arată detalii din atacul îngrozitor asupra câinilor lui Lady Gaga. Cântăreața oferă o recompensă de 500.000 de dolari. Ryan Fischer ieșise la plimbare cu cățeii miercuri seară, în jurul orei 22.00, în West Hollywood, când a fost împușcat în afara casei sale de pe bulevardul Sierra Bonita.

În momentul în care poliția a ajuns la locul faptei, Fischer a fost găsit conștient, dar cu dificultăți de respirație. El a fost transportat la spital într-o stare „gravă”, au spus oficialii.

Ce s-a descoperit pe camerele de supraveghere 

Atacul îngrozitor asupra câinilor lui Lady Gaga. Departamentul de Poliție din Los Angeles examinează filmul de la camerele de supraveghere.

În imaginile terifiante apar, la un moment dat, doi indivizi care îl atacă agresiv pe bărbatul care plimba patrupezii. Tâlharii au deschis focul asupra acestuia, fugind apoi de la fața locului. Răufăcătorii au plecat cu cei doi buldogi francezi ai cântăreței. Cel de-al treilea a reușit să fugă și a fost găsit ulterior de polițiști.

Videoclipul respectiv face parte din dovezile conform cărora detectivii Los Angeles Police Department cercetează cazul, potrivit mărturisirilor făcute de ofițerului LAPD Mike Lopez.

Filmările, înregistrate de o cameră de supraveghere din domiciliul vedetei, arată o mare parte din bulevardul Sierra Bonita din Hollywood. Cel puțin două persoane pot fi văzute ieșind dintr-un vehicul și apropiindu-se de câini. În videoclip, victima este auzită strigând „nu, nu”, în timp ce se lupta cu atacatorii.

Detectivii LAPD au înlemnit la vizionarea videoclipului

Momentul terifiant surprins pe camerele de supraveghere a început abia apoi ce un bărbat a reținut victima. De asemenea, se poate vedea cum un alt bărbat scoate o armă de foc. Tâlharul a ridicat pistolul și a tras direct în bărbatul care îngrijea buldogii lui Lady Gaga.

Videoclipul îngrozitor îi arată apoi pe răufăcători fugind spre mașină, în timp ce victima a căzut la pământ. Bărbatul împușcat a strigat neputincios „Doamne, doamne, ajută-mă”, chiar înainte ca mașina agresorilor să plece. Vecinii s-au grăbit să-l ajute.

„Am auzit pe cineva strigând. Apoi, în aproximativ un minut, a răsunat o lovitură puternică, o explozie. Ne-am ascuns, am fugit înăuntru și am sunat la 911. Ne-am întors și tipul a sângerat literalmente excesiv până ce polițiștii și paramedicii au sosit. Nu știam dacă este viu sau mort. Nici dacă să îl punem pe targă sau să îl urcăm în ambulanță”, a declarat Rachel Mason, o vecină de-a vedetei.

Ultimele informații din presa americană spun că tânărul împușcat va scăpa cu viață.

Bărbatul care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcat. Ce s-a întâmplat cu buldogeii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre