Simona Ionescu / Redactor Șef

Aterizare forțată în SUA. Un tânăr de 18 ani voia să doboare avionul

Aterizare forțată în SUA. Un tânăr de 18 ani voia să doboare avionul
Un tânăr american de 18 ani a pus mâna pe manetele unui avion în care era pasager. Voia să doboare avionul. Era nefericit și voia să moară. În cele din urmă, pilotul a aterizat forțat, iar tânărul a fost arestat.

Un avion de mici dimensiuni, cu 5 pasageri și pilotul, a aterizat forțat, în statul american Alaska. Un tânăr voia să se sinucidă și a luat manetele avionului, cu intenția să se prăbușească.

Aterizare forțată în SUA. Un tânăr de 18 ani voia să doboare avionul

Un avion de mici dimensiuni a fost la un pas de a se prăbuși. Joshua Kersch, un tânăr american de 18 ani, era nefericit și a decis să prăbușească avionul și să termine cu viața.

În timpul zborului, pasagerul i-a cerut pilotului să-l lase să piloteze avionul și apoi să stea pe locul copilotului, care era liber. După ce a fost refuzat, într-un moment de neatenție, tânărul a reușit să pună mâna pe manetele aeronavei. A înclinat periculos aparatul de zbor. Însă, pilotul a reușit să preia controlul avionului cu ajutorul altor pasageri și a aterizat în siguranță.

Băiatul a fost imobilizat de ceilalți pasageri, în timp ce pilotul a aterizat fără alte incidente, scrie NBC News. Tânărul a mărturisit anchetatorilor că a vrut să prăbușească avionul în încercarea de a-și lua viața. El a spus că era nefericit și  a cerut ajutorul specialiștilor, dar aceștia nu i-au putut alina suferința.

Pasagerul a fost arestat

În timpul zborului, între Bethel și Aniak, în statul american Alaska, în avion se aflau șase persoane.

Avionul era în proces de aterizare când s-a produs incidentul, la 8 mile de aeroport, au spus autoritățile federale. Un purtător de cuvânt al S.U.A. a declarat că orice acuzație federală va fi determinată de rezultatul anchetei. Potrivit declarației, pilotul, care a fost identificat ca Joshua Kersch.


Actorul care l-a jucat pe Tarzan a murit într-un accident de avion

Atentat sau accident? Ce s-a întâmplat cu avionul militar prăbușit în Filipine

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre