Simona Ionescu / Redactor Șef

Au apărut noi detalii despre moartea prințesei Diana. Ce a făcut regele Charles după ce a aflat vestea despre tragicul accident

Au apărut noi detalii despre moartea prințesei Diana. Ce a făcut regele Charles după ce a aflat vestea despre tragicul accident
Când regele Charles a început o relație cu Camilla, toată lumea a spus că actualul Suveran n-a iubit-o deloc pe prințesa Diana.

Când a aflat însă că prințesa inimilor a murit în accident, regele Charles a trăit un șoc și a fost pur și simplu devastat.

Nu același lucru se poate spune despre regretata regină Elisabeta, care ar fi fost extrem de rece. Presa britanică a dezvăluit noi informații despre decesul uneia dintre cele mai iubite femei ale lumii, Diana.

Potrivit acestora, în momentul în care a aflat că prințesa a murit, regele Charles a rămas fără cuvinte, iar viețile lui William și Harry s-au schimbat pentru totdeauna. Când a aflat despre nenorocire, regina Elisabeta s-ar fi aflat la Castelul Balmoral, dar nu a fost afectată așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, pentru că nu o mai considera ca făcând parte din Casa Regală.

Regele Charles a trimis un avion privat în Franța

În ciuda faptului că cei doi nu mai erau împreună de doi ani, jurnaliștii spun că Charles a decis ca imediat să plece în Franța. Mai mult decât atât, el a fost cel care și-a anunțat fiii că mama lor a plecat pentru totdeauna de lângă ei. Presa susține că regina Elisabeta a fost extrem de calmă la aflarea veștii, iar Charles a insistat să fie trimis avionul în Franța, pentru ca trupul neînsuflețit al fostei sale soții să fie adus în Regatul Unit.

Charles și Diana, fericiți la începutul relației

La început, regina a fost extrem de reticentă, dar în final a acceptat, iar prințesa Diana a fost tratată așa cum a meritat, înmormântarea ei fiind organizată la standarde înalte. Elisabeta a înțeles cât de importantă a fost Diana pentru poporul britanic.

Acest gest al lui Charles i-a făcut pe unii să susțină că el ar fi iubit-o și că relația lor nu ar fi trebuit să se sfârșească astfel. Prințesa Diana a trecut în lumea drepților la Paris, în mașina în care se afla alături de iubitul său, Dodi al-Fayed. Cei doi încercau să scape de paparazzi care îi urmăreau…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre