Simona Ionescu / Redactor Șef

Au apărut primele probleme în relația de iubire a Andreei Bălan cu Victor Cornea. Situația e mai complicată decât se aștepta vedeta

Au apărut primele probleme în relația de iubire a Andreei Bălan cu Victor Cornea. Situația e mai complicată decât se aștepta vedeta

În timp ce Andreea Bălan a ieșit cu primele fotografii alături de noul iubit, situația nu e tocmai roz în viața ei. Și asta pentru că, spun sursele Cancan, familia tenismanului nu consideră relația fiului său potrivită. Iar motivele sunt destule.

În primul rând pentru că Andreea e cu zece ani mai mare decât sportiv, un lucru care pare că nu le e pe plac părinților acestuia. În plus, sursele spun că familia lui Victor Cornea nu prea agreează faptul că vedeta e divorțată și mai are și copii pe deasupra. Va trece iubirea celor doi acest test sau Andreea va rămâne din nou fără iubit?

Andreea, mai fericită ca niciodată

„Nu o vor pe Andreea”

“Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copiii. Ei sperau ca băiatul să-și găsească o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească.

Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrag atenția de la drumul lui”, au povestit sursele.

Se spune că cine se aseamănă, se adună…

“Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi că iubesc, sunt iubită și mai fericită ca niciodată”

Până acum, Victor nu pare să fi pus la suflet cuvintele unora sau altora și își vede liniștit de povestea lui de iubire. Tânărul și-a asumat relația, iar de ziua de naștere a Andreei, i-a dat și un mesaj pe contul de socializare, care arăta cu adevărat ce e între ei: „La mulți ani, iubito”.

Tot de aniversare, Andreea, căreia nu-i pasă de gura lumii, a postat și primele fotografii cu iubitul său, dar și un scurt mesaj: “Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi că iubesc, sunt iubită și mai fericită ca niciodată”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre