Simona Ionescu / Redactor Șef

Au apărut ultimele informații despre înmormântarea Iuliei, tânăra care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii

Au apărut ultimele informații despre înmormântarea Iuliei, tânăra care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii
Tatăl micuților care au murit alături de mama lor a luat o hotărâre în ceea ce privește înmormântarea Iuliei.

Cu doar două zile în urmă, Iulia, o tânără mamă de 32 de ani a recurs la un gest suprem: s-a aruncat de pe bloc, alături de cei doi copii.

Au apărut ultimele informații despre înmormântarea Iuliei, tânăra care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii

Alisa și Nicholas, cei doi îngeri care au murit vor fi înmormântați în același sicriu cu mama lor. Această decizie îi aparține tatălui, care a vrut ca aceștia să-și doarmă somnul de veci împreună, așa cum au fost și în ultimele momente. Trupurile neînsuflețite ale celor trei au fost depuse la o capelă din Timișoara, iar cei care doresc vor putea veni să-și ia adio.

Cum s-a întâmplat nenorocirea

Din ceea ce se cunoaște până în acest moment, se știe că tânăra a decis să moară alături de copii când se afla în drumul spre grădinița celor mici. A oprit mașina pe trecerea de pietoni, apoi a mers direct la locul unde s-a întâmplat drama. Și-a luat copiii în brațe și s-a aruncat de la etajul 10.

Vecinii au văzut ce s-a întâmplat și au rămas șocați, la fel ca și membrii familiei care nu s-ar fi așteptat niciodată la o asemenea nenorocire. Potrivit declarației fostei soacre, după ce s-a despărțit de tatăl copiilor, Iulia ar fi avut o relație cu Marcel, un bărbat influent din Timișoara, dar acesta începuse să o amenințe în ultima perioadă. Iulia urma să se recăsătorească cu fostul soț.

„Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omoare. A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi. I-am cerut explicații. I-am spus că pentru mine este un criminal. Așa îl consider eu.

Indirect, mi-a omorât nepoții. I-am zis că până când nu îmi dă explicații că nu e așa, eu așa îl consider. El rămâne așa!”, a declarat soacra Iuliei, la „Acces direct”. Întrucât Iulia a mai fost văzută pe acoperișul blocului cu câteva zile în urmă, e posibil ca ea să-și premeditat sfârșitul.

Când a aflat ce s-a întâmplat, mama Iuliei a leșinat

Când a aflat ce a făcut fiica sa, mama Iuliei a avut un șoc. A fost chemată ambulanța, iar femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale. O vecină a povestit totul în emisiunea moderată de Mirela Vaida.  „A venit Ambulanța. A avut un șoc, normal, să ai grijă de nepoți și… Nu am cuvinte. Nu știu nimic, absolut nimic. Azi nici n-am mers la lucru. Am fost șocată.”, a povestit femeia.

Sursă foto: wowbiz

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre