Simona Ionescu / Redactor Șef

Au divorțat în secret! Alt cuplu din showbiz și-a spus ”adio!” la notariat

Au divorțat în secret! Alt cuplu din showbiz și-a spus ”adio!” la notariat
Pare că pandemia întinde nervii la maximum. Alt cuplu din showbiz s-a despărțit, tam-nisam. Toată lumea îi invidiau pentru familia lor frumoasă.

Ea, tânără, frumoasă, fost model. El, talentat și admirat. Împreună au un băiețel adorabil. Totuși, cei doi au decis să se despartă fără a sta mult pe gânduri.

Alt cuplu din showbiz și-a spus ”adio!”

După șapte ani petrecuți împreună, cântărețul Andrei Ștefănescu anunță că s-a despărțit de Antonia (30 de ani), soția sa.

Andrei Ștefănescu (43 de ani), un nume sonor în showbiz a anunțat printr-o postare pe contul său de Facebook că s-a despărțit de cea alături de care are și un copil. Antonia Ștefănescu nici nu a mai comentat: a postat și ea același anunț.

După o căsnicie eșuată cu Sylvia, terminată în 2012, Andrei Ștefănescu și-a găsit liniștea în brațele Antoniei o frumoasă blondă l-a făcut tătic în 2015. Tânăra a lucrat ca model.

Divorțul dintre Andrei și Antonia i-a șocat pe fanii acestora, întrucât nimeni nu-și imagina că cei doar s-a putea separa, mai ales după șapte ani de relație și având în vedere că au și un băiețel, pe nume Ayan (5 ani).

De ce divorțează Andrei Ștefănescu

După spusele sale, separarea ar fi fost finalizată pe cale amiabilă, la notar. Ce șochează, de fapt, este că cei doi s-au despărțit încă din luna septembrie a acestui an.

Cântărețul din trupa ”Alb Negru” susține că lucrurile merg la fel de bine ca înainte, în pofida deciziei de a divorța.

„Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să vă informăm despre situația noastră, pentru a nu exista neînțelegeri. După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparți. În luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabilă și am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan și nu numai. Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casa noastră, ii vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi că această schimbare să nu îl afecteze. Am ales să facem această tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru, pentru binele și liniștea atât a noastră, cât și a lui Ayan”, a scris Andrei Ștefănescu.

Andrei Ștefănescu: ”În viețile noastre se așterne liniștea”

„Știm că această decizie va uimi pe toată lumea care ne îndrăgește și care ne-a fost alături de-a lungul anilor, însă amândoi suntem bine și ne înțelegem foarte frumos în ciuda despărțirii noastre, lucrurile merg înainte la fel că până acum. Chiar dacă nu vom mai parcurge viitorul mână de mână, o vom face umăr lângă umăr pentru binele și fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea să nu va mire că vom petrece mult timp împreună și că vom avea diferite activități împreună cu Ayan, familiile noastre și prietenii noștri. În viețile noastre se așterne liniștea, de aceea va rugăm să respectați discreția cu care am parcurs lunile acestea”, a mai spus cântărețul.


Adela Popescu fuge de proprii copii! Ce zice Dana Rogoz

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre