Simona Ionescu / Redactor Șef

Au ieșit la iveală detalii picante despre viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu. Situația nu e deloc roz

Au ieșit la iveală detalii picante despre viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu. Situația nu e deloc roz
Partenerul Adrianei Bahmuțeanu și viitorul soț are o problemă pe care nu a spus-o nimănui. Iată ce ascunde partenerul vedetei.

Spune că are doar un copil, care locuiește acum cu el și Adriana Bahmuțeanu, dar se pare că logodnicul brunetei ar mai avea un moștenitor.

Au ieșit la iveală detalii picante despre viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu. Situația nu e deloc roz

Momente grele pentru viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu, după ce o tânără de 25 de ani, pe nume Melissa Vaida susține că este fiica lui. Bărbatul nu a povestit niciodată despre această fiică nelegitimă care, la rândul său, are un copil de doi ani și este din nou însărcinată. Ea susține că abia la vârsta de 15 ani a aflat cine este tatăl său, dar în certificatul de naștere acesta nu apare. Și-a văzut tatăl o singură dată, dintr-un motiv greu de înțeles: se pare că George nu vrea să audă de ea.

„El nu m-a recunoscut nici în certificatul de naștere”

„Povestea a fost… amândoi au fost tineri. Mama mea a avut 18 ani în perioada în care a rămas însărcinată cu mine. Ce știu să vă spus este că el nu m-a recunoscut nici în certificatul de naștere.

În certificatul de naștere am tras linie la numele tatălui. Nu l-a interesat despre viața mea. Când aveam 15 ani, aproape 16, l-am văzut pentru prima și ultima dată pentru că a doua oară când l-am văzut a fost prin intermediul internetului.

„După ce m-am născut el nu a plecat imediat în America”

Prima întâlnire sincer să vă spun, cred că nici pentru mine și nici pentru el nu a fost plăcută pentru că nu am stat numai eu cu el. Dânsul nu a vrut să discute prea multe cu mine și nu a vrut o apropiere între noi. Din câte știu, el nu și-a dorit… Eu după ce m-am născut el nu a plecat imediat în America. A plecat când aveam un an”, a spus tânăra la Acces Direct. Din păcate Melissa, fata a rămas și fără mama, care a murit când ea avea doar 18 ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre