Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian a dezvăluit că averea artistului a fost împărțită. În cazul lui s-a făcut succesiunea, iar familia caută, în continuare, să facă dreptate și în ceea ce privește moartea bărbatului. Carmen Obârșanu, avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, a dezvăluit că a reușit să obțină certificatul de moștenitor pentru familia lui, lucru care o va ajuta să facă dreptate în cazul artistului.
„Eu pot să spun că am certificatul de moștenitor. Cu certificatul acesta pentru familia lui pot acum să reprezint interesele familiei pentru aflarea adevărului”, a declarat Carmen Obârșan la Antena Stars. Ea a mai spus și că averea regretatului interpret nu va fi luată de statul român, așa cum s-a speculat, ci va fi împărțită familiei sale.
Mai precis, surorile și nepoții lui Petrică Mîțu Stoian vor intra în posesia banilor și a bunurilor deținute de artist. „S-a dezbătut succesiunea. Acum să vedem dacă el avea conturi pe la drepturile de autor”, a adăugat avocata, în aceeași emisiune.
Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian face acuzații grave
Avocata Carmen Obârșanu a făcut o serie de acuzații grave la adresa clinicii unde artistul s-a tratat înainte de a fi dus de urgență la spitalul din Reșița, acolo unde a și decedat. Alte acuzații se îndreaptă și spre Spitalul Județean din Reșița, susținând că medicii de aici ar fi refuzat să-l transporte pe interpret la Timișoara, așa cum ar fi vrut familia.
„Petrică Mîțu Stoian era bolnav, dar nu atât de bolnav încât moartea să fie explicabilă. El a fost la o emisiune, a condus sute de kilometri de la emisiune până la acea clinică. Într-o fișă medicală scria, într-adevăr că avea 20% din plămân afectat”, a declarat avocata la Prima TV.
Avocata Carmen Obârșanu crede că la clinica privată din Oravița, unde interpretul a decis să facă terapie cu oxigen, după Covid, au avut loc mai multe erori medicale, care au declanșat criza ce adus, în final, la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Aceasta a mai acuzat spitalul județean că a încercat să acopere neregulile de la clinica privată: „Mi-au spus unii medici. Trebuia să nu afle presa de ce se întâmpla la acea clinică. Mai erau cazuri venite”.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook