Simona Ionescu / Redactor Șef

Aviz amatorilor. Pamela Anderson va fi liberă de contract. Bifează și al cincilea divorț

Aviz amatorilor. Pamela Anderson va fi liberă de contract. Bifează și al cincilea divorț
După doar 13 luni de căsătorie, Pamela Anderson spune stop căsniciei. Este pentru a cincea oară când divorțează.

Fosta actriță din „Baywatch”, Pamela Anderson, a luat taurul de coarne. Vrea să se despartă și de cel de-al cincilea soț, Dan Hayhurst.

Aviz amatorilor. Pamela Anderson va fi liberă de contract. Bifează și al cincilea divorț

Doar 13 luni a durat cel de-al cincilea mariaj al Pamelei Anderson. Vedeta s-a îndrăgostit nebunește în plină pandemie de Dan Hayhurst și cei doi s-au căsătorit. Din nefericire însă, ceva n-a mers și acum blonda cere divorțul în Canada natală, unde s-a mutat cu soțul ei.

Cei doi s-au căsătorit în Ajunul Crăciunului

Pamela și Dan au spus da în fața ofițerului Stării Civile anul trecut, în Ajunul Crăciunului, în superba ei locuință din Vancouver. „Sunt îndrăgostită. Ne-am căsătorit în Ajunul Crăciunului, cu binecuvântarea familiilor noastre. Am spus DA pe proprietatea pe care am cumpărat-o de la bunicii mei acum 25 de ani, aici s-au căsătorit și părinții mei și sunt încă împreună. Este un cerc complet acum”, a mărturisit atunci Pamela.

S-au plictisit unul de celălalt

Ce motiv atât de grav să fi avut Pamela Anderson dacă i-a dat papucii și acestuia? Înainte de a-i fi soț, acesta i-a fost o bună perioadă gardă de corp, dar și antreprenor la ea acasă. Sursele spun că nu s-ar fi întâmplat nimic ieșit din comun între cei doi, dar pe fondul pandemiei de coronavirus, aceștia au petrecut prea mult timp împreună și s-au cam plictisit.

Cine au fost ceilalți bărbați ai Pamelei

Primul soț al Pamelei Anderson a fost Tommy Lee, cu care are doi băieți Brandon și Dylan,  dar cei doi s-au despărțit după ce acesta a agresat-o pe vedetă și a executat șase luni de închisoare. Și-a găsit apoi fericirea în brațele Kid Rock. Nici cu acesta nu a mers și s-a reorientat către Rick Solomon. Nici cu el n-a avut mai mult noroc și Jon Peters i-a șters lacrimile o perioadă.

Sursă foto: Daily Mail

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre