Simona Ionescu / Redactor Șef

Axinte și-a primit pedeapsa de la judecători. Ce urmează să se întâmple cu actorul

Axinte și-a primit pedeapsa de la judecători. Ce urmează să se întâmple cu actorul
Începând din 2012 când a fost acuzat de șantaj, Florin Petrescu sau Axinte cum este cunoscut, n-a mai avut liniște. Oamenii legii au decis.

Axinte trece prin momente grele. Judecătorii au hotărât ce urmează să facă în urma procesului pentru șantaj.

Axinte și-a primit pedeapsa de la judecători. Ce urmează să se întâmple cu actorul

Anul trecut, judecătorii au hotărât soarta lui Axinte. Acuzat pentru șantaj, în urma unui proces deschis cu opt ani în urmă, acesta a trecut printr-o situație deloc plăcută, dar acum s-a terminat tot chinul. Oamenii legii i-au dat doi ani de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității. În scurt timp, actorul urmează să-și ispășească pedeapsa.

Și-a recunoscut pedeapsa

Axinte a fost audiat de nenumărate ori de DNA în calitate de suspect într-un dosar de trafic de influență, iar în final și-a recunoscut fapta. El a spus că l-a sprijinit pe un fost director al unui spital din București într-o campanie de televiziune condusă de Dan Diaconescu. Este vorba de managerul spitalul Malaxa, Florin Secureanu, care l-a denunțat, afirmând că i-a cerut 5000 de euro pentru un contract de publicitate cu OTV.

„Mătur și străzile dacă e nevoie, nu mi-e rușine”

Până acum Axinte a fost liniștit, dar a venit momentul să plătească, așa că așteaptă să fie repartizat. ”Nu, încă nu m-au căutat, mai este timp, a fost și pandemie, anul trecut. Dar voi face tot ce mi se cere. Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine! Voi munci toate acele zile. Aștept să fiu repartizat!”, a mărturisit actorul pentru Impact.ro.

Nu s-a certat niciodată cu soția

Pe plan amoros, Axinte a avut mai mult noroc. Acesta trăiește o poveste de dragoste frumoasă cu Carmen și spune că ei doi nu s-au certat niciodată. Care să fie secretul relației lor? Faptul că fiecare lasă de la el. „Secretul relației noastre? De 20 de ani suntem împreună, ne iubim, avem o familie frumoasă, mă înțelege și cu plecările mele.

Pentru că fac cam vreo sută de mii de kilometri pe an, mai mult cu mașina cu șoferul decât cu Carmen, dar am timp și de familie. N-au apărut până acum probleme, chiar nu ne-am certat niciodată. Doamne ajută să nu fie și dacă nu s-a întâmplat până acum, nu cred că mai e cazul. Amândoi lăsăm de la noi. Și ea dacă vede nervos, supărat, normal că lasă, și eu la fel. Ea nu prea se enervează”, a declarat Axinte, potrivit Libertatea.

Sursă foto: romaniatv, ciao

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre