Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta iubită a lui Dorian Popa a încercat să explice cât de mult suferă după despărțire, însă ce a ieșit a stârnit hohote de râs

Fosta iubită a lui Dorian Popa a încercat să explice cât de mult suferă după despărțire, însă ce a ieșit a stârnit hohote de râs
Babs, focoasa brunetă cu care se iubea Dorian Popa, a rupt tăcerea în privința despărțirii ei de youtuber. Femeia, în vârstă de 40 de ani, suferă ca un copil după ruptura sentimentală, însă declară ferm că nu mai există nicio șansă de împăcare.

Claudia „Babs” Iosif, focoasa brunetă care s-a iubit cu Dorian Popa mai bine de un deceniu și care, prin dispariția ei, l-a împins pe influencer să consume substanțe interzise, a decis să satisfacă toate curiozitățile internauților. Ea le-a vorbit despre șansele de împăcare, dar și despre cum traversează aceasta perioadă încărcată emoțional.

Nicio șansă de împăcare!

Se vor regăsi cei doi frumușei? Se pare că nu. „Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine, trebuie să de despartă!”, a transmis Babs pe Instagram.

Totodată, un alt fan curios a vrut răspunsuri mai dânci și a întrebat-o, indirect, cum trece peste o relație atât de lungă. Replica brunetei în vârstă de 40 de ani i-a uimit pe toți, ba chiar i-a pus pe gânduri.

„Mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani”

Probabil că Babs a dorit să spună că, din punctul ei de vedere, e mai ușor să treci peste o relație de 11 ani, decât după una de 2-3 ani – deși chiar și sub interpretarea aceasta nu suna logic. Fanii s-au amuzat de răspuns și chiar i-au pus întrebări suplimentare.

Îi e dor de Cheluțu și ar vrea o Cheluță

Fosta lui Popa le-a mai spus curioșilor că îi e dor de Cheluțu, bulldogul francez pe care cei doi l-au făcut celebru, dar și că îl vizitează des pe cățel.

În viitor, Babs e decisă să își ia și ea „o Cheluță”, însă amenajarea casei și proiectele sale de afaceri nu îi permit în acest moment să se înhame la o astfel de responsabilitate, s-a mai destăinuit ea.

Dorian Popa a consumat cannabis ca să-i treacă supărarea de după despărțire

Dorian Popa își pune cenușă-n cap în încercarea de a-și mai spăla imaginea după ce s-a dovedit că era drogat la volan. Așa cum vă amintiți, zilele trecute, medicii de la INML au făcut publice rezultatele analizelor lui Dorian Popa din noaptea incidentului. Ei au dovedit că în data de 27 octombrie, când a fost oprit de polițiști, acesta era drogat cu canabis.

„Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile.

Dorian Popa susține că a fumat canabis pentru că știa că urma să plece în străinătate cu mașină și șofer (Sursa foto: Instagram)

Procesul meu idiot de gândire a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări programată de mult la care nu voiam să mă duc și știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi, Edi care m-a condus la toate concertele din țară și când am avut problema cu genunchiul și tot așa. (…) O greșeală flagrantă pe care mi-o asum. Deși eram lucid, încadrarea în lege era aceeași”, a spus Dorian Popa, într-un clip postat pe contul său de YouTube. Tot în acel video a mărturisit că a consumat și pentru că suferea după despărțirea de Babs.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre