Simona Ionescu / Redactor Șef

Băiatul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu, de nerecunoscut. Tatăl e foarte mândru

Băiatul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu, de nerecunoscut. Tatăl e foarte mândru
Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști ai României, Cristian Tudor Popescu a reușit mereu să fie cât mai discret în privința vieții personale. Iată cu ce se ocupă cei doi băieți.

Cristian Tudor Popescu a fost căsătorii de patru ori, iar din prima căsătorie are doi băieți, e vorba de Tudor în vârstă de 35 de ani și Cristian.

Cristian Tudor Popescu e mândru nevoie mare de moștenitorii săi și nu ratează ocazia să vorbească cu mare dragoste de ei. Și are și de ce. Tudor, băiatul cel mare e actor, dar și tehnician de sunet și imagine. Acesta are și o firmă de producție audio-video, care a cochetat  cu mai multe producții cinematografice cunoscute în România, printre care și filmul „Taximetriștii”.

Și tot Tudor este directorul de sunet al deja celebrei producții cinematografice „Tenis”. Talentat și în muzică, acesta face parte în acest moment din două  trupe, alături de care face furori în toată țara, „The Pixels” și „Penny Chillin”.

Fiul cel mare al lui Cristian Tudor Popescu. Foto: viva

Probleme pentru fiul cel mic al jurnalistului

Din nefericire, Cristian Tudor Popescu a avut ceva probleme cu fiul cel mic, căruia se pare că nu i-a plăcut cartea atât de mult ca fratelui său. Fire diferită de Tudor, Cristian a rămas corigent în anul în care urma să-și dea bacalaureatul, așa că fost nevoit să amâne totul pentru toamna lui 2012. Nici atunci n-a avut mai mare noroc, pentru că a luat la matematică doar nota… 3.1.

Norocul i-a surâs însă doi ani mai târziu. „Copiii se fac pentru părinţi. Dacă îmi spuneţi mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României… O să vă spun ceva greu de înghiţit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacţie în legătură cu propria lor existenţă în această viaţă”, a spus jurnalistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre