Simona Ionescu / Redactor Șef

Bărbatul important care a lipsit de la ziua Mădălinei Ghenea. Dar va veni

Bărbatul important care a lipsit de la ziua Mădălinei Ghenea. Dar va veni
Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Actriță și model de succes, aceasta trăiește în Italia unde e înconjurată de multă dragoste din partea prietenilor.

Ieri, vedeta care apare în ultimul film al lui Ridley Scott, alături de Al Pacino și Lady Gaga, House of Gucci, a avut parte de tratament de prințesă, chiar dacă un bărbat important a lipsit de la ziua Mădălinei Ghenea. Chiar și așa frumoasa româncă s-a simțit cea mai fericită femeie din lume. Apropiații ei au avut grijă să o surprindă. Prietenii și rudele au bucurat-o  cu un cadou cu totul deosebit.

Celebra româncă a împlinit frumoasa vârstă de 34 de ani, și a avut o petrecere restrânsă. Alături i-au fost doar persoanele care contează cel mai mult pentru ea. Printre invitați s-au numărat mama și fiica ei, dar și câțiva prieteni. Locația a fost un restaurant de fițe din Italia, frecventat de „lumea bună”.

Ce conține „Kitul de supravieţuire al lui Mădă’”

Surpriza serii a fost cadoul primit de Mădălina Ghenea. Ea a primit o cutie imensă plină cu cadouri. Aceasta a inclus jucării de pluș cu o semnificație personală, cărți, reviste, dar și un tricou cu Maluma, lucru care a făcut-o să zâmbească pe vedetă. Toate acestea au fost denumite „Kitul de supravieţuire al lui Mădă’”.

Actrița a postat un clip video pe rețelele de socializare, care surprinânde momente de la petrecere. „La mulţi ani mie! Sunt binecuvântată să am alături sufletele cele mai dragi. Aici puteţi vedea kitul de supravieţuire pe care mi l-au pregătit prietenii mei.

Nu-mi pot imagina viaţa fără cea mai mare petrecăreaţă pe care o ştiu, care se întâmplă să fie fiica mea, fără mama mea incredibilă, fără Valeria Rubinacci, pentru care aş ucide, fără amicul meu Andrea Castagnola, căruia îi mulţumesc pentru că este lângă mine indiferent de situaţie, fără familia mea, Jack Savio şi Alessio Guadagnuolo şi cei care sunt suficient de curajoşi să-mi arate dragostea lor, lăsându-mi aici o inimă în mesaj. Vă iubesc pe toţi atât de mult!’, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Bărbatul important care a lipsit de la ziua Mădălinei Ghenea

Totuși, cineva a lipsit de la petrecere. E vorba  de unul dintre cei mai importanți bărbați din viața ei. Este vorba de Matei Stratan, cel care a făcut-o mamă. Chiar dacă relația lor nu a rezistat, legătura dintre ei prin fiica lor, Charlotte, rămâne trainică. Pe viață. Se pare însă că bărbatul e prea ocupat în țară ca să își amintească de aniversarea mamei fiicei sale.

Săptămânile trecute, când prietena sa Andreea Raicu, a avut aniversarea și a petrecut departe de țară, Matei Stratan i-a trimis, surpriză, tort de ziua ei tocmai în Italia, unde se afla. Apoi a ținut să facă public, printr-o postare, că el și Andreea nu sunt iubiți ci doar prieteni. Probabil că și pentru mama copilului său are un cadou special, dar acesta nu a fost făcut public nici de el, nici de Mădălina.

Pe de altă parte, așa cum mărturisea recent, Matei Stratan se pregătește să meargă și el în Italia. Afaceristul milionar care, vara aceasta, a câștigat un premiu Gopo pentru muzica de film compusă, a dezvăluit că va lua și el drumul Italiei. În iulie, el spunea că probabil în august va călători.  El va merge în Italia pentru a-și vizita fiica pe care o are împreună cu Mădălina Ghenea. „Nu am mai fost din mai să îmi văd fetița, o să merg luna viitoare la copil. Nu am cum să zic ce cadouri îi cumpăr, dar o să îi iau  de toate”, a mai dezvăluit Matei Stratan.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre