Simona Ionescu / Redactor Șef

Ben Affleck și-a arătat adevăratul caracter. Ce sentimente avea, de fapt, pentru Jennifer Lopez

Ben Affleck și-a arătat adevăratul caracter. Ce sentimente avea, de fapt, pentru Jennifer Lopez
Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au despărțit, iar acum toată lumea așteaptă să vadă dacă va ieși un scandal public între cei doi. Până una alta însă, un interviu recent pe care l-a oferit Ben Affleck a scos la lumină adevăratul lui caracter. Practic, Affleck s-a dat singur de gol despre ceea ce simțea de fapt față de soția mult mai celebră ca el.

Relațiile sunt complicate atunci când sunt celebrități implicate, mai ales din cele pe care le urmărește o întreagă planetă. Hollywood este, de altfel, recunoscut pentru faptul că, deși a scos adevărate capodopere cinematografice de-a lungul deceniilor, nu a stat niciodată prea bine la capitolul povești de iubire durabile. 

În acest context, nu este de mirare că Jennifer Lopez și Ben Affleck au pus stop relației, mai ales că fanii prevăzuseră acest lucru de mult timp. Iar video-urile cu cei doi, care s-au viralizat de-a lungul relației din cauza atitudinii ciudate a lui Affleck, au fost de-a dreptul premonitorii. 

Ben Affleck și-a arătat caracterul 

Într-un interviu difuzat recent, dar filmat la începutul anului, Ben Affleck a făcut declarații șocante, din care reies concluzii clare: actorul era gelos pe faima lui Jennifer Lopez. De altfel, aparițiile publice ale cuplului au scos mereu la iveală atitudini greșite din partea lui Affleck. Acesta ba se strâmba, ba o admonesta constant pe J. Lo, ba părea plictisit. 

Adevăratul caracter al lui Ben Affleck a ieșit la iveală abia acum

De fapt, era invidios! La un moment dat în timpul interviului înregistrat la începutul anului și difuzat recent, Ben a folosit timpul trecut când s-a referit la căsătoria sa. Asta deși la momentul respectiv, ruptura publică nu se produsese, însă apăruseră deja zvonuri.

J-Lo a fost mama mea vitregă”

Ben a spus că fiica sa are acest obicei de a „găsi mereu titluri pentru autobiografia ei.”

Fiica lui s-a întors apoi către tatăl său, Ben, după ce frenezia legată de JLo a început, și a spus că un titlu pentru autobiografia ei ar putea fi: „J-Lo a fost mama mea vitregă”. 

Fiica lui Ben Affleck, alături de actor și de „mama vitregă” J. Lo
Foto: PageSix

Affleck nu menționează de ce fiica sa a folosit timpul trecut „a fost.” Este posibil ca asta să fi fost pentru că mariajul era deja încheiat în acel moment. „Și eu am zis, bine, ăsta e un titlu bun”, a adăugat Ben, posibil gândindu-se că, într-adevăr, faptul de a o avea pe celebra J. Lo. ca mamă vitregă ar putea aduce beneficii importante. 

A recunoscut că era gelos pe faima soției 

Declarațiile șocante continuă și ridică întrebări mari despre presupusa iubire, sau, de ce nu, pur interes, care l-a motivat pe Affleck să spună „Da” căsătoriei cu Lopez. 

Ben Affleck era gelos pe faima lui Jennifer Lopez, a reieșit din interviul acordat Foto: Captură YouTube

Ben a vorbit despre cât de faimoasă este Jennifer Lopez, în timp ce el are o faimă mai „modestă”. Mai departe, cuvintele au vorbit de la sine.  Actorul a spus că fanii au „înnebunit” când au văzut-o pe frumoasa de 55 de ani, născută în Bronx, alături de el în Times Square.

Affleck țipa că nu îi place atenția presei, dar și-a dus iubita la plimbare în Times Square 

Se pare că a fost ideea lui să treacă prin unul dintre cele mai aglomerate cartiere cu o supervedetă la braț. Un gest ciudat pentru un om care s-a plâns constant că este deranjat de expunerea vieții personale. 

„Am mers undeva cu (n.r. Jennifer) — nu-mi amintesc exact, pentru că ea este atât de faimoasă și creează asta — oamenii o iubesc și reprezintă cu adevărat ceva important pentru ei”, a declarat Affleck.

Ben Affleck a fost cel care a vrut să meargă cu Jennifer, pe jos, prin Times Square, New York

„Cu mine, oamenii au fost: «Hei, mi-a plăcut filmul tău», și apoi au fost «AAAHHHH! J-LO!»” a strigat el. „E uimitor, știi ce vreau să spun?”, a continuat Affleck, care nu s-a mai obosit să își ascundă gelozia față de Jennifer Lopez. 

Apoi a devenit mai specific: „Cred că a fost când am trecut prin Times Square,” a continuat el. Affleck continuă apoi să povestească cum s-au strâns brusc sute de oameni în jurul lor, ceea ce l-a deranjat.

Gestul cântăreței de a-și anula turneul de vară a fost inutil 

La o privire rapidă a desfășurării relației celor doi, este important de amintit faptul că, în luna iunie, Jennifer Lopez și-a anulat turneul de vară pentru „pentru a fi alături de copii și familie”. Cu toate că vedeta nu a confirmat nimic la momentul respectiv, toată lumea a presupus automat că voia să își repare relație cu Affleck. 

Jennifer Lopez și-a anulat turneul din vara aceasta pentru a fi alături de Ben Affleck, însă fără rezultat

Totuși, gestul lui J. Lo. de a se retrage temporar din lumina reflectoarelor, poate pentru a „vindeca” gelozia soțului, s-a dovedit a fi inutil la final.  O soție celebră, iubită și vânată tot timpul de milioane de fani, se pare că nu este totuși pe placul lui Ben Affleck, acesta preferând genul de femeie tăcută și care alege să se dedice integral familiei. 

Jennifer Garner, partenera perfectă pentru Affleck? 

O astfel de femeie era Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck, actriță și ea la rândul ei. Cuplul s-a căsătorit în 2005 și a dus o viață privată, departe de lumina reflectoarelor. Ben Affleck era cel cu un nivel de celebritate mai ridicat din relație, astfel că nu au fost probleme. Căsnicia s-a destrămat însă, pe fondul problemelor cu alcoolul pe care le-a avut Affleck. Divorțul s-a pronunțat în 2018, dar Affleck recunoștea la un moment dat că divorțul de Garner a fost „regretul vieții” sale. 

Ben Affleck și Jennifer Garner petrec tot mai mult timp împreună în ultima vreme

Cei doi au rămas însă apropiați, ba chiar în ultimele luni paparazzi i-au surprins foarte des împreună, sub diverse pretexte legate de cei trei copii pe care îi au împreună. Presa de peste Ocean sugerează acum că ar fi probleme între Garner și partenerul ei de 6 ani, din cauza relației ei apropiate cu Ben Affleck. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile și care va fi totuși prima reacție publică a lui Jennifer Lopez vizavi de întreaga situație. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre