Simona Ionescu / Redactor Șef

Benone Sinulescu e conștient. Să ne rugăm pentru sănătatea lui

Benone Sinulescu e conștient. Să ne rugăm pentru sănătatea lui
Benone Sinulescu este în spital și este în stare stabilă. Este conștient și cooperează cu medicii. Greul nu a trecut, deși în ultimii ani, artistul a avut grijă să se menajeze și să mănânce sănătos. Să ne rugăm pentru sănătatea lui.

Benone Sinulescu este iubit de românii de pretutindeni, iar acum mulți se roagă pentru sănătatea artistului. A picat în casă, iar acum se află la spital. Medicii nu au permisiunea să facă declarații presei. Dar din primele informații nea Beni primește întreaga atenție a medicilor.

Benone Sinulescu e conștient. Să ne rugăm pentru sănătatea lui

Benone Sinulescu are 84 de ani și a avut o viață tumultoasă. Mii de concerte peste tot în lume, multe zboruri cu avionul de la o destinație, la alta. De câțiva ani, artistul s-a retras la Bârzava, o comună la circa 60 km de Arad. A înțeles că a venit vremea să aibă grijă de sănătatea sa. Nea Beni, cum îi spun cei apropiați, a devenit „țăran”, cum îi place singur să se numească.

Uite că a picat în casă. Probabil că, din cauza căldurii, a avut un puseu de tensiune. În cele din urmă, a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad. Familia artistului le-a interzis medicilor să mai comunice presei informaţii despre starea sa de sănătate.

Doctorii de la Spitalul Judeţean Arad care îl tratează spun că artistul a ajuns în stare stabilă la unitatea medicală. Jurnaliștii au aflat doar că artistul este în stare stabilă, conştient şi cooperant.

Nea Beni posta deseori fotografii cu grădina sa și cu cămara plină cu de toate.

Benone Sinulescu trăia sănătos

Nea Beni a înțeles de mai mulți ani că este cazul să aibă grijă de sănătatea lui. De când s-a făcut ”țăran”, a mâncat doar legume și fructe din grădina lui.

Are o grădină de fructe și legume consistentă în curtea casei, dar și o grădină cu multe flori. De frica contaminării cu COVID a preferat să facă singur toate muncile necesare.

El spunea că toată munca, una deloc ușoară, mai ales la vârsta sa. A făcut-o doar el și soția sa, Elena, inginer chimist de meserie și care-i stă alături de mai bine de 40 de ani.

„Nu mănânc decât legume, fructe și carne bio, cum le spune lumea mai nou. În grădină am pus de toate cele. Producția proprie asigură tot consumul. Iar dacă am poftă de carne, doar dau un telefon la vreun vecin care știu că are găini bune și s-a rezolvat problema. Ce mai tura-vura, am ajuns un țăran!”, spunea Benone Sinulescu.

De altfel, Nea Beni posta deseori fotografii cu grădina sa și cu cămara plină cu de toate.


Doar Dumnezeu îl poate salva. Benone Sinulescu se luptă să trăiască

Benone Sinulescu: ”Să spun drept, m-am cam cocoșat!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre