Simona Ionescu / Redactor Șef

Betty Salam a făcut cea mai mare greșeală și acum regretă amarnic. „Am avut pitici pe creier…”

Betty Salam a făcut cea mai mare greșeală și acum regretă amarnic. „Am avut pitici pe creier…”
Din fata frumoasă, cu un trup de invidiat, Betty Salam s-a transformat. Oare ce s-a întâmplat cu fiica lui Florin?

Pandemia i-a dat planurile peste cap lui Betty Salam. A vrut să facă ceva, dar a ieșit altceva.

Betty Salam a făcut cea mai mare greșeală și acum regretă amarnic. „Am avut pitici pe creier…”

Pentru că și-a dorit să aibă… fundul mai mare, fiica lui Florin Salam s-a hotărât cu ceva timp în urmă să-și facă o intervenție chirurgicală. Vroia o mărire de fese cu grăsime proprie, așa că a fost obligată să se îngrașe. Doar că pandemia și-a spus cuvântul, medicul a anulat toate programările și tânără a rămas și fără operație și cu multe kilograme în plus. Lucru care o deranjează grav.

„Nici măcar nu ştiu dacă să mă mai duc sau să nu mă mai duc la operaţie”

„Toată lumea de pe Instagram mă întreabă de ce m-am îngrăşat. M-am îngrăşat că am avut nişte pitici pe creier, doctorul a decalat programările din cauza pandemiei şi am renunţat şi eu la idee.

M-am îngrăşat pentru că a fost nevoie să fac intervenţia asta. Acum am rămas cu kilogramele în plus şi nici măcar nu ştiu dacă să mă mai duc sau să nu mă mai duc la operaţie.

Am avut nişte pitici pe creier, niciodată noi femeile nu suntem mulţumite cum arătăm. Eu arătam foarte bine acum doi ani de zile, mergeam la sală de trei ori pe săptămână şi arătam exact aşa cum mi-am dorit întotdeauna. Atunci a fost cea mai bună perioadă a mea. Şi nu ştiu ce mi-a venit că vreau fundul mai mare”, a mărturisit Betty Salam.

La câteva kilograme a ajuns

Și pentru că e ora adevărului, Betty a recunoscut și la câte kilograme a ajuns, mărturisind că pentru ea e un lucru rău. „În general nu-mi place să spun câte kilograme am, dar ce să fac? Îmi asum, am spus că răspund la toate întrebările. Acum am 61 de kilograme, iar pentru mine mult rău! Și revin la subiect… Unii dintre voi știți de ce am luat în kilograme, însă nu îmi pare rău, că nah, învățam din greșeli, iar greșeala o voi face până într-un final”, s-a destăinuit vedeta pe contul de socializare.

Sursă foto: instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre