Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, pe urmele Shakirei. Diva noastră a ieșit din nou în evidență

Bianca Drăgușanu, pe urmele Shakirei. Diva noastră a ieșit din nou în evidență
Fosta soție a lui Alex Bodi nu poate sta fără să se reinventeze. Ce a mai făcut de data asta Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost mereu în pas cu moda și de ceva timp își dorește o anume intervenție chirurgicală. Despre ce este vorba.

Bianca Drăgușanu, pe urmele Shakirei. Cum a ieșit din nou în evidență

Cantopexie. Aceasta este denumirea celei mai în vogă operații estetice, la care au apelat tot mai multe vedete ale lumii în ultima perioadă. Iar Bianca Drăgușanu, așa cum o cunoaștem, nu putea face excepție de la regulă. În ce constă această nouă intervenție? Blonda și-a făcut ochi de pisică, așa cum spune că și-a dorit de multă vreme.

Cel care i-a îndeplinit dorința a fost chiar medicul estetician de la Cluj, care o aranjează ori de câte ori are nevoie. Cât privește suma pe care Bianca ar fi scos-o din buzunar, sursele spun că ar fi plătit în jur de 2.500 de euro. Ce i-a făcut medicul? Cantopexia constă în unirea celor două pleoape, superioară și inferioară, în unghiul extern al ochiului.

Mai mult, specialiștii ridică totodată și unghiul extern al ochiului. Medicii spun că doamnele care optează pentru o astfel de intervenție o fac din două motive. Fie înaintarea în vârstă, fie dorința de a avea o privire asemenea asiaticelor.

Ce vedete au mai apelat la o asemenea intervenție

Printre cele mai mari vedete ale lumii care au ales să-și facă ochi de pisică se numără Belinda, Penelope Cruz și Shakira. Iar în România se pare că cea care a spart gheața e Bianca. Pelelope Cruz se pare că a apelat la medicul estetician în 2018 și a fost extrem de încântată de rezultat, în timp ce Shakira și Belinda ar fi intrat pe mâna chirurgului în acest an. O privire pătrunzătoare și-a făcut anul trecut și Henry Cavill. Și tot la cantopexie au apelat și  Eiza Gonzales, Margot Robbie și Dua Lipa.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre