Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu s-a pus pe Bodi. A fost la Parchet

Bianca Drăgușanu s-a pus pe Bodi. A fost la Parchet
Bianca Drăgușanu s-a pus pe Bodi. A fost la Parchet astăzi și e hotărâtă să nu-l lase să scape nepedepsit.

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu a publicat pe Instagram o serie de fotografii în care apărea bătută și învinețită la față. Erau urmele bătăilor încasate de la Alex Bodi, susținea ea. Lucrurile nu s-au oprit aici, căci blondina a făcut o plângere și e hotărâtă să îl pedepsească legal pe cel ce i-a fost soț. Bianca Drăgușanu s-a pus pe Bodi. 

Acum două săptămâni, după publicarea pozelor, blondina a vorbit la un post de televiziune despre bătăile încasate de la Bodi. ”M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. (…)Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (…) A distrus mobila din casă. Am evitat doi ani jumătate să apar în circumstanțe de genul acesta. Am zis ok, bănuiesc că există o strategie și ca să evit strategia am zis să le dau eu. Să nu mai fiu șantajată. Înainte să apară această poză, am discutat cu o prietenă bună de-a mea și de-a lui și înainte cu trei zile să apară această poză, ea mi-a dat această poză cu mine. La trei zile după ce am vorbit cu fata asta, fotografia apare în presă. Când eu arătam așa am vorbit cu puțin persoane, printre care și el”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu s-a pus pe Bodi. A dat declarații la Parchet 

Bianca a anunțat atunci că nu renunță și că s-a adresat legii pentru ca Bodi să fie pedepsit. Astăzi, vedeta a fost chemată de urgență la Parchet de oamenii legii pentru a da declarații despre bătăile încasate. S-a dus alături de avocatul ei, iar la ieșire a vorbit cu Spynews despre situație, însă a refuzat să dea prea multe detalii. ”M-am prezentat la Parchet pentru dosarul meu. Da, cel legat de bătăi. Nu am voie să declar nimic, vorbim când ies”, a spus Bianca Drăgușanu. 

”Am publicat niște fotografii în urma unor fapte care s-au întâmplat, eu am luat bătaie în acele poze. Există un dosar în care cine m-a bătut va fi pedepsit. Eu n-am făcut nimic, decât că sunt terorizată și în momentul de față, am vorbit cu el la telefon de trei ori până acum și există persoane și dovezi prin care eu pot arăta adevărul și faptul că omul îmi transmite tot felul de chestii: mesaje cu dublu sens și așa mai departe. El nu a fost niciodată nimic din ceea ce pare. Nu vreau să mai vorbesc despre el, pentru că este o perioadă în viața mea care nu s-a terminat frumos și nu-mi face plăcere să vorbesc despre această perioadă, vă vorbesc despre prezentul meu” , a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show în urmă cu câteva zile. 

De ce Mircea Badea nu vrea cadouri de ziua lui. Împlinește 47 de ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre